Sosuje sobie nuggetsy sosikiem vinegretowym...😋
Też sensacja...
Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto na grubej bibie, nie usnął z ryjem w szałocie, lub nie dolał do Strogonova czegoś od siebie... 😁
Też sensacja...
Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto na grubej bibie, nie usnął z ryjem w szałocie, lub nie dolał do Strogonova czegoś od siebie... 😁
Shaolin_Majster napisał/a:
Sosuje sobie nuggetsy sosikiem vinegretowym...😋
Też sensacja...
Rzucam.Nigdy się tak nie upodliłem w miejscu publicznym.Parę razy pawia rzuciłem, ale kameralnie ,na domówce.W knajpie ,w biały dzień "pić trza umić".Obrzydliwy chlor i tyle..
janusz_biznesu napisał/a:
Rzucam.Nigdy się tak nie upodliłem w miejscu publicznym.Parę razy pawia rzuciłem, ale kameralnie ,na domówce.W knajpie ,w biały dzień "pić trza umić".Obrzydliwy chlor i tyle..
Co Ty k🤬a wiesz o zabijaniu...😂
Dajcie spokój chłopakowi 🤣 toż ładnie ubrany, spokojnie i grzecznie siedzi, a ilu takich co potrafi tylko naj🤬 się to zaraz grande robi 🤔
Shaolin_Majster napisał/a:
Co Ty k🤬a wiesz o zabijaniu...😂
Tutaj to raczej samobójstwo wizerunkowe jest grane😀
ja to lubię się jeszcze bardziej upodlić, a potem p🤬lnąć się gdzieś w krzaki albo do rowu i obudzić kompletnie zdezorientowany na drugim końcu wsi