Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-10-24, 21:56 3
@bambi

Zgłoś
jirki 2012-10-24, 21:57 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Leti 2012-10-24, 22:02 1
Bambi~ napisał/a:

Jako, że jesteś na tyle ograniczony, by tylko się wytrząsać i krzyczeć, pragnę tylko zauważyć, że kultura osobista nie ma żadnego związku z polityką, a tym bardziej poglądami.

W ogóle to zacząłem całkiem obszernie ustosunkowywać się do twojej wypowiedzi, odpaliłem papierosa i zapatrzyłem się na ten fragment...

... i wszystko usunąłem.

W poprzednim poście wykrzykników użyłem do wyraźniejszego zaakcentowania i wyrażenia emocji , a nie żeby na Ciebie nakrzyczeć... tak, jestem ograniczony bo nie oglądam tv, słucham radia i czytam gazety a internet wykorzystuję do celów rozrywkowych i w paru linijkach w dosadny sposób wyrażam swoje ubolewanie ( to na dodatek czyni mnie chamem i gburem, tak )

Dobranoc Jelonku , nie kłóćmy się bo to niema sensu... Mi nie przegadasz, a i sądzę, że ja Tobie też nie. Tie hands
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-24, 22:05
Skrajne skrajnosci skrajnych skrajow. Swiat nie jest czarnobialy, a dyskutujecie jakby wszystko bylo kragle albo ostre. We wszystkim jest prawda, a trzezwe myslenie jak najbardziej pomaga w jej wylapywaniu i zrownowazeniu. W tego typu tematach ani odpowiedz tak ani nie nie jest na miejscu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-24, 22:12 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Femp00411 2012-10-24, 22:15 4
Osobiście popieram,mam nadzieje że ktoś wkońcu zoorganizuje jakis marsz na skale ogromna zeby zrobić przewrót w tym posranym kraju,tak jak chociazby na Islandi.Bo to co się dzieje obecnie to "władza" smieje się nam w twarz,a my nic nie robimy...
Zgłoś
Leti 2012-10-24, 22:17
Femp00411 napisał/a:

Osobiście popieram,mam nadzieje że ktoś wkońcu zoorganizuje jakis marsz na skale ogromna zeby zrobić przewrót w tym posranym kraju,tak jak chociazby na Islandi.Bo to co się dzieje obecnie to "władza" smieje się nam w twarz,a my nic nie robimy...

Sądzę, że bez problemu tego dożyjemy
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-24, 22:17
Więcej takich artykułów w takich sprawach gówno się zdziała dyplomatyczna gadką.
Zgłoś
super evil 2012-10-24, 22:25 5
to polecam w takim razie obejrzeć ten krótki filmik - ma sa kre!

Zgłoś
konto usunięte 2012-10-24, 22:29 9
Zgłoś
Pan_Doktur 2012-10-24, 22:43 2

podpis użytkownika

Garbate nosy w atmosferę
Zgłoś
super evil 2012-10-24, 22:47 1
@bartoszbarto sęk w tym, że to nie teoria. a co do Twojej sytuacji.. to jest tak, że my podatnicy musimy spłacić dług, jaki Polska zaciągnęła z banków, które wyprodukowały określoną sumę pieniędzy. a oczekują zwrotu z procentem, lecz te pieniądze (procent odsetek) najzwyczajniej nie istnieją, ponieważ nigdy nie zostały wydrukowane
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-24, 22:51 2
Jedynym sposobem poznania prawdy jest czerpanie informacji z różnych źródeł i porównywanie ich:

- porównywanie oficjalnej historii z przedstawioną przez rewizjonistycznych historyków, jak wiadomo historię piszą zwycięzcy a prawdę niekoniecznie
- badanie mrocznych stron ludzi których wykreowano na wzór i autorytet (Karol Wojtyła jest dobrym przykładem)
- zastanowienie się nad sensem haseł którymi jesteśmy bombardowani (holokaust, antysemityzm, demokracja, nietolerancja, postęp, wolność, ksenofobia...)
- Zrozumienie kto jest kreowany na ofiarę, bohatera czy zbrodniarza
- Zastanowienie się dlaczego jedne sprawy są rozdmuchiwane a drugie szybko cichną
- Dlaczego rodzą się pewne mity które od razu są zaakceptowane jako prawda i nikt nie próbuje ich podważać
- Dlaczego czyjeś imię jest publicznie szargane a innych wynosi się na wyżyny choć nie zasługują

Jakakolwiek forma zmiany czyjegoś punktu widzenia powinna opierać się na zmuszeniu go do refleksji i zachęceniu by grzebał w temacie a nie wyrecytowaniu wszystkich informacji z osobistym komentarzem: to jest prawda.
Zgłoś
delpozzo 2012-10-24, 22:52
Bambi~ napisał/a:

Człowiek, który używa w każdym zdaniu przekleństwa ma mi otwierać oczy? Podziękuję za takie "autorytety".

Miałeś doktora i profesora nadzwyczajnego, człowieka wielkiej kultury za prezydenta. Ale wtedy się pewnie śmiałeś i ku*wiłeś. Więc nie dziękuj tylko ukręć sznura i na drzewo bo powietrze marnujesz.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-24, 22:53 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem