📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
Koniec Świata, największy z🤬b to jest z pedałów... coś o tym wiesz na co dzień
@up
Przeszedłeś na islam, czy wierzysz w Trygława, Swarożca i Świętowita?
No tak, wierzysz w Niepokalanego Najświętszego Prezydenta RP i Jego Małżonkę, którzy zmartwychwstali na Wawelu.
Przeszedłeś na islam, czy wierzysz w Trygława, Swarożca i Świętowita?
No tak, wierzysz w Niepokalanego Najświętszego Prezydenta RP i Jego Małżonkę, którzy zmartwychwstali na Wawelu.
adresikpuma napisał/a:
nO Sory ale macierewiczjakby nie bylo to jedyna osoba ktora daży do rozwikłania tej sprawy. Powołuje specjalistów a nie tak jak rząd goscia ktory nie moze się nawet zdecydowac na jakiej wysokosci samolot uderzył w brzozę.A kompromitacja Go i naśmiewanie się to jedyne co mogą zrobić a lemingi to łykną jak młode pelikany
Weź Ty się jebnij w łeb, Macierewicz i spółka wykorzystuje smoleńsk do polityki tak jak każdy na wiejskiej. Nikomu tak naprawde nie zależy na rozwikłaniu tej katastrofy (pomijając rodziny ofiar).
@jazda123
Nie zesraj się przypadkiem. Idź kup sobie w Caritasie gromnicę na dziesiętnicę, burasie.
Nie zesraj się przypadkiem. Idź kup sobie w Caritasie gromnicę na dziesiętnicę, burasie.
Wielcy sezonowi patrioci. Ciekawe ile z nich potrafi wymienić, chociaż 3-4 zespoły patriotyczne
Mojito napisał/a:
Wielcy sezonowi patrioci. Ciekawe ile z nich potrafi wymienić, chociaż 3-4 zespoły patriotyczne
![]()
Ja potrafię wymienić dwa: Sabaton i Honor.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie