czemu leming, czemu tvn mi wyżarł mózg, może go nie mam? Czy jest chory czy nie, czy zamach czy nie to mam wyj🤬e, ale szydera jest.

Czuję aferę i wielkie odszkodowania dla ofiar katastrofy!

adresikpuma napisał/a:
leming detected
tvn tak ci mozg wyżarł juz?
PiSodebil detected. "Niezależna" i Gazeta Wolska wyprała ci mózg?
ciekawe czy byście szydzili z jakiegokolwiek wypadku gdyby zginał w nim ktoś z waszej rodziny.. żona, rodzice, rodzeństwo czy dzieci...
niezależnie jakie macie poglądy taka katastrofa powinna być najszybciej jak się da wyjaśniona, a nie prowadzona w tak żenujący sposób. Jesteśmy w NATO? jesteśmy! Dlaczego śledztwo nie jest prowadzone międzynarodowo, tak jak nakazuje konwencja w przypadku wypadku samolotu wojskowego?
Gdyby na terenie Rosji rozbił się Obama, to by przyleciały wszystkie Lockheed C-130 Hercules amerykańskiej armii, spakowały cały obwód Smoleńskiego i odleciały do hameryki.
..
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
niezależnie jakie macie poglądy taka katastrofa powinna być najszybciej jak się da wyjaśniona, a nie prowadzona w tak żenujący sposób. Jesteśmy w NATO? jesteśmy! Dlaczego śledztwo nie jest prowadzone międzynarodowo, tak jak nakazuje konwencja w przypadku wypadku samolotu wojskowego?
Gdyby na terenie Rosji rozbił się Obama, to by przyleciały wszystkie Lockheed C-130 Hercules amerykańskiej armii, spakowały cały obwód Smoleńskiego i odleciały do hameryki.
..
podpis użytkownika
¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! YeehawReduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League

@cerastes
Przecież to jest Sadistic i tutaj non-stop się szydzi ze śmierci. Z holocaustu i dzieciaków w Afryce to można się śmiać, ale z katastrofy smoleńskiej nie, bo tam zginęli "patrioci" i "najlepszy prezydent RP we wszechświecie".
Mądrość c🤬jopatriotów z orzełkami w awatarach jest zaprzeczeniem ewolucji.
PS. Przypominam, że w Polsce żyje jeszcze jakieś 38 milionów ludzi, a dziesiątki ginie codziennie w wypadkach. Także smoleńsk mi koło c🤬ja lata.
Przecież to jest Sadistic i tutaj non-stop się szydzi ze śmierci. Z holocaustu i dzieciaków w Afryce to można się śmiać, ale z katastrofy smoleńskiej nie, bo tam zginęli "patrioci" i "najlepszy prezydent RP we wszechświecie".
Mądrość c🤬jopatriotów z orzełkami w awatarach jest zaprzeczeniem ewolucji.

PS. Przypominam, że w Polsce żyje jeszcze jakieś 38 milionów ludzi, a dziesiątki ginie codziennie w wypadkach. Także smoleńsk mi koło c🤬ja lata.
Koniec Świata napisał/a:
PiSodebil detected. "Niezależna" i Gazeta Wolska wyprała ci mózg?
nO Sory ale macierewiczjakby nie bylo to jedyna osoba ktora daży do rozwikłania tej sprawy. Powołuje specjalistów a nie tak jak rząd goscia ktory nie moze się nawet zdecydowac na jakiej wysokosci samolot uderzył w brzozę.A kompromitacja Go i naśmiewanie się to jedyne co mogą zrobić a lemingi to łykną jak młode pelikany
Koniec Świata, no jakoś żydowski harlem shake od razu był kasowany..
ale chętnie poszydzę jak ktoś z twojej rodziny zginie... mam nadzieje że napiszesz o tym na sadolu i dodasz fotki
..
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
ale chętnie poszydzę jak ktoś z twojej rodziny zginie... mam nadzieje że napiszesz o tym na sadolu i dodasz fotki

..
podpis użytkownika
¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! YeehawReduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
HueHue szyd z macierewicza zawsze spoko XD
a platforma was dupę jebie lemingi
a platforma was dupę jebie lemingi

@cerestes
Twój żydowski harlem shake też mi koło c🤬ja lata. Idź na Frondę i tam będziesz w swoim patriotycznym jak Kaczysław i stu łysych sk🤬ysynów towarzystwie.
Twój żydowski harlem shake też mi koło c🤬ja lata. Idź na Frondę i tam będziesz w swoim patriotycznym jak Kaczysław i stu łysych sk🤬ysynów towarzystwie.

Napisał @Koniec Świata
bo tam zginęli "patrioci" i "najlepszy prezydent RP we wszechświecie".
A to cytat @cerastes
ciekawe czy byście szydzili z jakiegokolwiek wypadku gdyby zginał w nim ktoś z waszej rodziny.. żona, rodzice, rodzeństwo czy dzieci...
Gdzie was lewaki uczą czytać z zrozumieniem lol
bo tam zginęli "patrioci" i "najlepszy prezydent RP we wszechświecie".
A to cytat @cerastes
Gdzie was lewaki uczą czytać z zrozumieniem lol