Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Połowa korpo-szczurków i innych p🤬dusiów - gołodupców łaziła by w tym po mieście.
To samo było z przykrótkimi spodniami, z których rżałem jak przebierali się w nie wykonawcy kabaretu Paranienormalni. I co?? Okazało się, że k🤬a połowa tego zidiociałego społeczeństwa do dziś, w zimę pop🤬la w przykrótkich spodniach...
przebierali się w nie wykonawcy kabaretu Paranienormalni. I co?? Okazało się, że k🤬a połowa tego zidiociałego społeczeństwa do dziś, w zimę pop🤬la w przykrótkich spodniach...
Ostatnio też właśnie o tym pomyślałem.
K🤬a, jak ludzie są przyj🤬i, żeby robić z siebie idiotów (czasem nawet krzywdę), po to aby nabijać kieszeń pedziom i ż__kom. Czego już nie było: spodnie dzwony, torby na ramieniu, żel na włosach, klapki japonki, koszule z cekinami, czy innymi gównami, "spodnie" rurki, krótkie skarpeteczki, babskie... Albo c🤬j, nie będę się dalej rozpisywał i tak sadolowi homoseksualiści mi naubliżają.
Ostatnio też właśnie o tym pomyślałem.
K🤬a, jak ludzie są przyj🤬i, żeby robić z siebie idiotów (czasem nawet krzywdę), po to aby nabijać kieszeń pedziom i ż__kom. Czego już nie było: spodnie dzwony, torby na ramieniu, żel na włosach, klapki japonki, koszule z cekinami, czy innymi gównami, "spodnie" rurki, krótkie skarpeteczki, babskie... Albo c🤬j nie będę się dalej rozpisywał i tak sadolowi homoseksualiści mi naubliżają.
Są, bo przestali myśleć, mają gotową papkę wp🤬laną do głów i nawet nie analizują czy to prawda czy fałsz. To samo tyczy się mody i związaną z nią efektu "owczego pędu".
W dzisiejszym świecie sprzeda się wszystko. Ostatnio zafascynowany byłem bójką pokazaną gdzieś na kanale YT gówniarzy o jakieś k🤬a lody i nie rozumiałem tego fenomenu do momentu, gdy dowiedziałem się, iż jest to sprawka jakiegoś "Big Brothera z youtube'a".
Dziś młodzi mają przep🤬lone. W domu ich właśni rodzice mają pełną wyjebkę na to co mówią do nich dzieci i mamy efekt.
Ostatnio jakaś starsza kobieta uklęknęła i pocałowała jakąś tęczową działaczkę wypowiadając smutne, ale prawdziwe słowa do kamer...
Niestety w coraz większym stopniu mamy do czynienia z bezmyślną pozbawiona empatii masa do urabiania przez siły polityczne, oświatę, środki masowego przekazu i wszechobecną indoktrynację marketingu wmawiającą nam nasze potrzeby, co w konsekwencji prowadzi do konsumpcjonizmu i pewnej formy niewolnictwa.

I tak 10 razy lepsze od tej poj🤬ej murzyńskiej mody (obyczaju plemiennego) saggin
Niedawno widziałem tu na sadolu jak jeden murzyn sie strzelał z drugim i przez te spodnie zawieszone przy kolanach sie wyp🤬olil. I jak leżał to drugi nygus mu kulkę wj🤬.
Może te modę specjalnie murzynom wymyślili biali, żeby utrudnić im bieganie, kto wie...
Mogę sobie dać rękę up🤬lić, że gdyby to trochę wylansować...
Połowa korpo-szczurków i innych p🤬dusiów - gołodupców łaziła by w tym po mieście.
To samo było z przykrótkimi spodniami, z których rżałem jak przebierali się w nie wykonawcy kabaretu Paranienormalni. I co?? Okazało się, że k🤬a połowa tego zidiociałego społeczeństwa do dziś, w zimę pop🤬la w przykrótkich spodniach...
Niektórzy po prostu lubią dobrze wyglądać, ale takie chamy twojego pokroju nie są w stanie tego zrozumieć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie