Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Spokój
Duch • 2015-11-30, 18:23
Ćpunie Ty p🤬lony Ty

podpis użytkownika

"Tylko drzewa mu szumiały, łany zbóż żegnały go..."
Zgłoś
quarenas 2015-11-30, 18:38 25
psss i spokój, ależ mi się to podoba
Zgłoś
s................ż 2015-11-30, 18:57 12
ktoś wie co to za spray na robaki?
Zgłoś
N................y 2015-11-30, 19:04 154
smutnydżordż napisał/a:

ktoś wie co to za spray na robaki?

na brudasa tak działa woda z mydłem
Zgłoś
arturek_w 2015-11-30, 19:28 1
Wygląda jak ten z Warsaw Shore..
Zgłoś
nectovelius 2015-11-30, 19:35 1
Czekam aż ktoś zapoda przeróbkę z tymi puknięciami łba (ściana, kant, gleba) na piosenkę "we will rock you"

podpis użytkownika

Aut vincere, aut mori.
Zgłoś
maderfakermen 2015-11-30, 19:53 2
RAID na muchy i karaluchy.
Zgłoś
l................l 2015-11-30, 20:47
Fez napisał/a:

Ćpunie Ty p🤬lony Ty

Hahaha
Pamiętam ze znajomymi śmialiśmy się (wtedy było w Usa o tym k2 dopalaczu głosno), że ktoś od nas Mocarza im zawiózł ;P
Zgłoś
disturbed666 2015-11-30, 21:05 1
ja wczoraj widzialem takiego nacpanego typa co biegal, darł p🤬de, i przewracal sie. A jak lezal to jak k🤬a jezus na krzyzu i darl p🤬de jakby go ze skory obdzierali. Nagle szybko wstawal i biegl, po czym znowu sie wyp🤬alal. toć ja nie wie wiem czego gościu sie nafukał. Napewno niebyl na fecie, bo przeciez takiej p🤬dy sie nie ma po tym, pewnie wzial LSD czy jakis k🤬a kwas i go wyj🤬o z butów. tak wiec odradzam zazywania takich gówien. wiadomo mozna se przyjaraciać buteleczke, albo nawet szczura zaj🤬, ale to już z głową. 1 szczur góra 2 bo pikawa jebnie po większej ilości.
Zgłoś
AntyNooB 2015-11-30, 21:23
Detergentem małego sk🤬iela!
Zgłoś
HiSpect 2015-11-30, 21:33 10
disturbed666 napisał/a:

ja wczoraj widzialem takiego nacpanego typa co biegal, darł p🤬de, i przewracal sie. A jak lezal to jak k🤬a jezus na krzyzu i darl p🤬de jakby go ze skory obdzierali. Nagle szybko wstawal i biegl, po czym znowu sie wyp🤬alal. toć ja nie wie wiem czego gościu sie nafukał. Napewno niebyl na fecie, bo przeciez takiej p🤬dy sie nie ma po tym, pewnie wzial LSD czy jakis k🤬a kwas i go wyj🤬o z butów. tak wiec odradzam zazywania takich gówien. wiadomo mozna se przyjaraciać buteleczke, albo nawet szczura zaj🤬, ale to już z głową. 1 szczur góra 2 bo pikawa jebnie po większej ilości.

LSD to kwas.
Zgłoś
kuba1393 2015-11-30, 22:18
Disturbed666 weż skończ p🤬lić kocopoły. pozdro
Zgłoś
fruBy 2015-11-30, 22:20 3
Widzę, że disturbed666 to magister-blokers, ściurki mu w głowie, a i kwasem czy innym sld nie pogardzi
Zgłoś
D................y 2015-11-30, 23:09
przek🤬a piękne
Zgłoś
Femp00411 2015-11-30, 23:45
To napewno nie kwas/mefedron/feta/piguly, jakis silny Psychotrop albo Jakies nowe gowno.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie