👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale bym jej....Nie wiem, moze nasral do tego pustego rozwartego pyska?
Znawca_Cipek napisał/a:
Ale bym jej....Nie wiem, moze nasral do tego pustego rozwartego pyska?
mówi ci coś zasada prawej strony ?
Sawix napisał/a:
A Tobie, ruch lewostronny? Albo te trójkąty namalowane na drodze?
nie tylko na drodze jest namalowany, ale też stoi jak byk
więc powinni jej obić krzywy ryj i nauczyć podstawy.
dla przypomnienia...

więc powinni jej obić krzywy ryj i nauczyć podstawy.
dla przypomnienia...

Sawix napisał/a:
IQ masz poniżej tej debilki co tak drze p🤬dę. Jak masz prawo jazdy (w co szczerze wątpię) to je zeżryj.
Chłop napisał 483 posty, dostał 1460 piw i cała kariera w p🤬du. Idiota.
Typowa brytyjska tępa dzida, co to prawko znalazła w paczce chipsów

Henboh napisał/a:
A Tobie, ruch lewostronny? Albo te trójkąty namalowane na drodze?
Słyszałeś o znakach ustąp pierwszeństwa ekspercie od ruchów lewoskretnych, masz jak byk po obu stronach.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie