Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
azerbah 2025-03-11, 13:59 3
Zajebiście ciapak to robi tylko ze sufity Ackermana to się stawia ze zbrojeniami i szalunkiem...

Lekkie trzęsienie lub większy nacisk na podłogę i katastrofa.
Zgłoś
Lok 2025-03-11, 14:09
Jakby Telekineza jakaś 🤔
Niebywałe... antygrawitacja następuje...
Zgłoś
majeńka 2025-03-11, 14:46 2
JoSeed napisał/a:

Zatem opłacało Ci się zalogować na Sadistic, teraz już zobaczyłeś
Prawda, prawda ale seryjnie nie nam o tym pojęcia więc w tej materii mogę wyglądać na głupka

Ja też się na tym nie znam, i też mnie zaciekawiło — bo dzisiejsza zaprawa chyba nie jest dość mocna aby ciężar tylu cegieł utrzymać. Ale widać, to jak z lotem trzmiela, i tak samo, jak wróbelek usiądzie to się ta budowla zapadnie.

azerbah napisał/a:

Zajebiście ciapak to robi tylko ze sufity Ackermana to się stawia ze zbrojeniami...
Lekkie trzęsienie lub większy nacisk na podłogę i katastrofa.

Ale mamy tu budowlańców którzy wytłumaczą, tak więc moje laickie przeświadczenie że w tych dziurach cegły powinien być drut okazało się słuszne.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
azerbah 2025-03-11, 21:23
majeńka napisał/a:

Ale mamy tu budowlańców którzy wytłumaczą, tak więc moje laickie przeświadczenie że w tych dziurach cegły powinien być drut okazało się słuszne.

Te pręty to się daje między pustaki, a nie w otwory na zaprawę.
Zgłoś
allegroadama 2025-03-11, 22:49
Strop Kleina. Nic nadzwyczajnego
Zgłoś
Rangraf 2025-03-12, 1:23
To nie jebnie - jest wypukłe
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-12, 16:12
Jak zaprawa z krowiego gówna wyschnie to konstrukcja będzie nie do ruszenia. Nie do ruszenia bo p🤬lnie
Zgłoś