Pytanie do speców mam, jako laik - czy to prawidłowa technika czy jakoś inaczej to powinno wyglądać?
Dziękuję

Chyba jeszcze zbrojenie powinno pójść.
nie! po prostu masz potem rusztowanie w domu haha
Klasyczny strop Kleina.
Nie klasyczny, bo strop kleina sie robi na deskowaniu, a ten robi to w powietrzu
Chyba jeszcze zbrojenie powinno pójść.
Przecież masz pręty wzdłuż cegieł, nie widzisz k🤬a
Ten strop jest wypukły czy mnie sie zdawa?
Pytanie do speców mam, jako laik - czy to prawidłowa technika czy jakoś inaczej to powinno wyglądać?
Dziękuję
Przypomina to nieco strop Kleina, ALE. Strop Kleina buduje się na deskowaniu, które usuwane jest po tym jak cement zwiąże. No i przede wszystkim jest dobrze zazbrojony prętami lub bednarkami. Cegła też jest nieco inna.
Strop Kleina jest już żadko stosowany obecnie, wymaga więcej czasu na wykonanie niż inne rodzaje stropów.
Ten pokazany na video pewnie nie będzie obciążany. I moim zdanie może jebnąc na glebę w trakcie użytkowania.
Mam dom z takim stropem.
Nagrywaj film, jakby co...😎
Dziękuję
Och, ty nasza kokietko, serio? Powiedz, że to ironia.Nikt nie może być aż tak głupi.Nawet kobieta.Prawda?Prawda?!!!
Dziękuję
Ja p🤬le, większej atencjuszki nie widziałem dawno. W każdym temacie musisz swoje 3 grosze dodać, nawet gdy masz zrobić z siebie idiotkę.
Ja p🤬le, większej atencjuszki nie widziałem dawno. W każdym temacie musisz swoje 3 grosze dodać, nawet gdy masz zrobić z siebie idiotkę.
Zatem opłacało Ci się zalogować na Sadistic, teraz już zobaczyłeś

[ Dodano 2025-03-11, 13:49 ]
Och, ty nasza kokietko, serio? Powiedz, że to ironia.Nikt nie może być aż tak głupi.Nawet kobieta.Prawda?Prawda?!!!
Prawda, prawda