Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cezzar 2025-03-11, 8:03 15
Zgłoś
haszol 2025-03-11, 8:04 29
Klasyczny strop Kleina.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-11, 8:47 2
Ten strop jest wypukły czy mnie sie zdawa?

Pytanie do speców mam, jako laik - czy to prawidłowa technika czy jakoś inaczej to powinno wyglądać?
Dziękuję
Zgłoś
winters506 2025-03-11, 9:46
Chyba jeszcze zbrojenie powinno pójść.
Zgłoś
psyhepl 2025-03-11, 10:02 2
winters506 napisał/a:

nie! po prostu masz potem rusztowanie w domu haha
Zgłoś
Mzimu 2025-03-11, 10:34 1
Mam dom z takim stropem.
Zgłoś
Bury_Zenosław 2025-03-11, 10:36
Ja widzialem kiedys i czytalem o tym. Bodajze strop katalonski?? Poprawcie mnie jak sie myle. Taka budowlana sztuczka
Zgłoś
gdfgdf 2025-03-11, 10:59 3
haszol napisał/a:

Klasyczny strop Kleina.

Nie klasyczny, bo strop kleina sie robi na deskowaniu, a ten robi to w powietrzu

winters506 napisał/a:

Przecież masz pręty wzdłuż cegieł, nie widzisz k🤬a
Zgłoś
mw23ja 2025-03-11, 11:19 3
dobra zaprawa. Dobre oko. Ma spore wyczucie. Technicznie do przeniesienia obciążenia promieniami słonecznymi się nadaje jak najbardziej. I chyba do tego służy.
Zgłoś
Marysia_Von_Sadolova 2025-03-11, 12:43 10
JoSeed napisał/a:

Pytanie do speców mam, jako laik - czy to prawidłowa technika czy jakoś inaczej to powinno wyglądać?
Dziękuję

Przypomina to nieco strop Kleina, ALE. Strop Kleina buduje się na deskowaniu, które usuwane jest po tym jak cement zwiąże. No i przede wszystkim jest dobrze zazbrojony prętami lub bednarkami. Cegła też jest nieco inna.

Strop Kleina jest już żadko stosowany obecnie, wymaga więcej czasu na wykonanie niż inne rodzaje stropów.

Ten pokazany na video pewnie nie będzie obciążany. I moim zdanie może jebnąc na glebę w trakcie użytkowania.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-11, 13:02 6
Mzimu napisał/a:

Mam dom z takim stropem.

Nagrywaj film, jakby co...😎
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-03-11, 13:23
JoSeed napisał/a:

Dziękuję

Och, ty nasza kokietko, serio? Powiedz, że to ironia.Nikt nie może być aż tak głupi.Nawet kobieta.Prawda?Prawda?!!!
Zgłoś
Gesiu96 2025-03-11, 13:41 1
JoSeed napisał/a:

Dziękuję

Ja p🤬le, większej atencjuszki nie widziałem dawno. W każdym temacie musisz swoje 3 grosze dodać, nawet gdy masz zrobić z siebie idiotkę.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-11, 13:47 3
Gesiu96 napisał/a:

Ja p🤬le, większej atencjuszki nie widziałem dawno. W każdym temacie musisz swoje 3 grosze dodać, nawet gdy masz zrobić z siebie idiotkę.

Zatem opłacało Ci się zalogować na Sadistic, teraz już zobaczyłeś

[ Dodano 2025-03-11, 13:49 ]
janusz_biznesu napisał/a:

Och, ty nasza kokietko, serio? Powiedz, że to ironia.Nikt nie może być aż tak głupi.Nawet kobieta.Prawda?Prawda?!!!

Prawda, prawda ale seryjnie nie nam o tym pojęcia więc w tej materii mogę wyglądać na głupka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie