👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już widzę te nagłówki w "zachodnich mediach"
Tacy patrioci a flagi chinskie trzymają ... POLSKA flaga to BIEL i CZERWIEŃ nie może tam być napisów godła siusiaka itp ! HAŃBA ! Polacy podstawieni by znowu nas gnojono za granicami... Już na nas pół świata pluje dzięki TVN i ustawce hitlera urodzin, itp ustawki ... ich historia np anglików nic nie mówi o polakach pojedz do angli lub gdzieś i pogadaj to pobiją cię że UK polski nie zdradziła nie kazała potem bulić za amunicje że ukradli nam złoto ...
Wielkie partioty a potem mordę obijają lub nóż wbijają bo nie jesteś za tym samym klubem sportowym ... Walić homo lewaków bo to gówno Polskiej ziemi ale potem lecicie i głosujecie na PO PIS ...
WSTYD
Wielkie partioty a potem mordę obijają lub nóż wbijają bo nie jesteś za tym samym klubem sportowym ... Walić homo lewaków bo to gówno Polskiej ziemi ale potem lecicie i głosujecie na PO PIS ...
WSTYD
Zaczyna się budzić?
Przekonasz się, że na najbliższych wyborach znów się rozbije rozbije o POPiS.
Przekonasz się, że na najbliższych wyborach znów się rozbije rozbije o POPiS.
Jestem ciekaw czy osoby które popierają na sadolu wszelkie ruchy LGBT to nie te same osoby które lajkują baby z k🤬sami czy inne pedalstwo na hardzie.
lgbt to rak dzisiejszych czasów. Ci ludzie co tam stoją za tą kolorową flagą nawet nie wiedzą jaki jest faktyczny cel tej organizacji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie