📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:53

Niedługo będzie w proporcjach na litr krwi, np.: 2:1, czyli 1 litr alkoholu na 2 litry krwi.
Nie no, suchar mi wyszedł :/

Nie no, suchar mi wyszedł :/

Problem zaczyna się gdy podają Ci alkomat a Ty dziękujesz i próbujesz się napić

1 promil to 0.001 pewnej całości, a 1 procent to 0.01 pewnej całości - to tak dla tych uciekających przed matematyką

Od 1 Rozbioru POLSKI jesteśmy w grupie śmierci w tej dyscyplinie! Więc do 2034 POLACY to raczej będą wchodzić w skład alkoholu już ,

lelek997 napisał/a:
1 promil to 0.001 pewnej całości, a 1 procent to 0.01 pewnej całości - to tak dla tych uciekających przed matematyką
![]()
Nie rób z ludzi skończonych debili.

Wiem, że teraz jest modne bycie "pijakiem", ale Polska pod względem wypijanego alkoholu na osobę jest gdzieś w drugiej dziesiątce, więc nie macie czym się tak jarać.

W 2034 będzie po wojnie nuklearnej, jedynie moskiewskie metro się ostanie.

Czyżby na lekcjach chemii w gimnazjum przerabiało się teraz procenty. Nie dawno 60% woda, teraz procenty alkoholu we krwi. To chyba nie przypadek.
Poza tym.
Zawsze można byłó mierzyć stężenie alkoholu we krwi w procentach tyle że wychodzi dużo zer po przecinku. Dużo powyżej 10 promili nie jesteś w stanie uzyskać. Natury i jej praw nie oszukasz.
Poza tym.
Zawsze można byłó mierzyć stężenie alkoholu we krwi w procentach tyle że wychodzi dużo zer po przecinku. Dużo powyżej 10 promili nie jesteś w stanie uzyskać. Natury i jej praw nie oszukasz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie