👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Telefon ze szkoły do rodzica w pracy
Może pani przyjechać do szkol Pani córka doznała wypadku podczas lekcji wuefu
O matko jakiego wypadku?!!
Doznała skręcenia
Uff skręcenia nie są aż tak groźne A co konkretnie skręciła?
Kark
Może pani przyjechać do szkol Pani córka doznała wypadku podczas lekcji wuefu
O matko jakiego wypadku?!!
Doznała skręcenia
Uff skręcenia nie są aż tak groźne A co konkretnie skręciła?
Kark
śmiechu śmiechu, a ja w gimbazie miałem zrobić coś co nazywali tygrysim skokiem z takiego gimnastycznego odbicia, a wylądować na zeskoku (takim materacu do skoku wzywż, czy jakoś tak). Pech (lub mój skill zręczności) chciał, że za mało się skuliłem czynie podparłem się górnymi odwłokami, i na łebie wylądowałem w taki sposób, że resztę wf przeleżałem na podłodze w nadziei na poprawę stanu zdrowia, ale przeżyłem niestety :C
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie