Potrącenie rowerzysty w Szczecinie. Zdarzenie miało miejsce w Szczecinie, kawałek za Mostem Pionierów - rozwidlenie ul. Eskadrowej i Leszczynowej.
Jestem głównym bohaterem filmu, kierowca Scenica spieprzył z miejsca wypadku, gdyby jakiś wasz "ulubiony sąsiad" w okolicach 9 września klepał swojego Scenica to będę wdzięczny za namiar
PS. Za poświęcenia zdrowia dla waszej rozrywki liczę na jakieś piwka
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
masz browarka na pocieszenie
konto usunięte
2011-11-13, 15:12
Docenia się inicjatywę tworzenia własnych filmików przez użytkowników sadistic.pl, ale nie trzeba zaraz ryzykować własnym życiem ;p
konto usunięte
2011-11-13, 15:12
Też muszę spróbować napisać, że byłem świadkiem jakiegoś wypadku i dorzucić filmik by być od razu na głównej
Czekam aż dla naszej rozrywki zaczniesz tworzyć filmy na harda..
Ty Bohater - a czy ty czasem nie jedziesz drogą która nie dopuszcza ruchu rowerzystów ?
żyjesz ... browarka nie ma
konto usunięte
2011-11-13, 15:18
Ja się pytam czy czasem warn nie powinien być za wyłudzanie piw? Ja już dwa razy warna dostałem za to, że pisząc dla jaj o piwkach dostawałem warna :/
a ty co papież , ziemie ojczystą musiałeś ucałować?
Lekko drasnął, ale do połamania i kilku mniejszych urazów wystarczyło.
W tym miejscu nie ma zakazu poruszania się rowerem.
konto usunięte
2011-11-13, 15:27
"Potrącenie rowerzysty w Szczecinie. Zdarzenie miało miejsce w Szczecinie"
aha.....