👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gej w 0:21 nawet nie pomoże wstać
udaje że zajebiście asekurował

Pamiętajcie! Nie róbcie jak dzieciak z 1:00! To niezdrowe i bolesne. Lepiej przyjść do mojego gabinetu- dużo kasy nie zdzieram a i bólu nie ma!
ppm napisał/a:
czerstwe, nawet Drozda by tego nie puścił.
Może byś coś sam wstawił cwaniaku, a nie trolujesz. Jeszcze nie wstawiłeś niczego na ten portal.

dannyk1 napisał/a:
Może byś coś sam wstawił cwaniaku, a nie trolujesz. Jeszcze nie wstawiłeś niczego na ten portal.
Nie troluję tylko wyrażam swoją opinię, od tego jest chyba forum, nie? Zauważ, że nie nawrzucałem autorowi posta tylko skomentowałem sam post. Jeśli znajdę coś godnego sadistica to napewno wrzuce, nie mam zamiaru zaśmiecać forum suchymi kawałami czy bezsensownymi filmikami jak to robią niektórzy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie