Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
O................p 2010-09-13, 4:22 2
Dobry trik zaj🤬 gość na końcu ;s
Zgłoś
S................n 2010-09-13, 9:30 8
Zgłoś
w................9 2010-09-13, 21:42
Gej w 0:21 nawet nie pomoże wstać udaje że zajebiście asekurował
Zgłoś
p................m 2010-09-13, 23:42
czerstwe, nawet Drozda by tego nie puścił.
Zgłoś
Kastrator 2010-09-13, 23:43
Pamiętajcie! Nie róbcie jak dzieciak z 1:00! To niezdrowe i bolesne. Lepiej przyjść do mojego gabinetu- dużo kasy nie zdzieram a i bólu nie ma!
Zgłoś
vonYanek 2010-09-14, 2:02
nie mogę znieść głosu prezentera...

podpis użytkownika

si vis pacem para bellum
Zgłoś
Dannyk 2010-09-14, 6:44
ppm napisał/a:

czerstwe, nawet Drozda by tego nie puścił.

Może byś coś sam wstawił cwaniaku, a nie trolujesz. Jeszcze nie wstawiłeś niczego na ten portal.
Zgłoś
p................m 2010-09-14, 11:23
dannyk1 napisał/a:

Może byś coś sam wstawił cwaniaku, a nie trolujesz. Jeszcze nie wstawiłeś niczego na ten portal.

Nie troluję tylko wyrażam swoją opinię, od tego jest chyba forum, nie? Zauważ, że nie nawrzucałem autorowi posta tylko skomentowałem sam post. Jeśli znajdę coś godnego sadistica to napewno wrzuce, nie mam zamiaru zaśmiecać forum suchymi kawałami czy bezsensownymi filmikami jak to robią niektórzy.
Zgłoś