chorym napisał/a:
trzeba bylo jesc danonki
Ale żeś jest k🤬a zabawny....
podpis użytkownika
Zawsze stoi.
Ja p🤬le, czy to takie trudne? Na rogu stołu, pod tym kątem nie przegrywasz- wyłamujesz łokieć. Zawsze. Ewentualnie jesteś spejsonem i siłujesz się z rudym no to wyjątek zrobisz.
Tego typu filmy to jakaś moja trauma. Naprawdę dużo gorsze rzeczy mogę oglądać bez emocji, ale przy tego typu kontuzjach przy siłowaniu się to aż zęby bolą. Inna sprawa, że tu chyba poszły wiązadła, a nie kość.
Justynka99 napisał/a:
Tego typu filmy to jakaś moja trauma. Naprawdę dużo gorsze rzeczy mogę oglądać bez emocji, ale przy tego typu kontuzjach przy siłowaniu się to aż zęby bolą. Inna sprawa, że tu chyba poszły wiązadła, a nie kość.
WiĄzadła p🤬dy co najwyżej. Próbujesz zgrywać jakąś ekspertkę, a nawet nie wiesz co to wiĘzadła.
Łeb se zwiąż. Nie ma nic gorszego niż debil udający mędrca.
nono12 napisał/a:
WiĄzadła p🤬dy co najwyżej. Próbujesz zgrywać jakąś ekspertkę, a nawet nie wiesz co to wiĘzadła.
Łeb se zwiąż. Nie ma nic gorszego niż debil udający mędrca.
ale żeś się solidnie zesrał
Najśmieszniejsze, że próbował czepić się literówki, a dał dupy, bo akurat tak się składa, że obie formy są poprawne.
sjp.pwn.pl/szukaj/wiązadło.html
sjp.pwn.pl/sjp/wiezadlo;2536342.html
Nie ma nic gorszego, niż debil udający mędrca
sjp.pwn.pl/szukaj/wiązadło.html
sjp.pwn.pl/sjp/wiezadlo;2536342.html
Nie ma nic gorszego, niż debil udający mędrca

nono12 większość chciałaby ją zaliczyć. I choc kobiety skłaniają się ku wężom, to padalcom posłuchu nie dają.
podpis użytkownika
Sikalafo.
Odkąd pierwszy raz zobaczyłem tutaj podobny film, skutecznie odechciało mi się siłowa i a na rękę.