Cytując Adasia: Już był w ogródku, już witał się z gąską.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Zawody lekkoatletyczne absolwentów uniwersytetu w Indianie.
Cytując Adasia: Już był w ogródku, już witał się z gąską.
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.Ale bym się wk🤬ił..
![]()
Gdyby ktoś nie zrozumiał. Adam Mickiewicz... Lis i kozioł![]()
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Zastępuję kierownika podczas jego nieobecności.Kiedy widzę takie filmy na tym portalu zaczynam coraz bardziej lubieć Fantastico... Mimo, że jest kłamcą.
Miał odejść... Tylko, że gdyby nie on, to k🤬a pewnie dowiedział bym się co znaczy kwejk bez wchodzenia na kwejka.
Gdyby kolo chociaż k🤬a nogę złamał... Ale tak na poważnie, to jakiś k🤬a portal literacko-lekkoatletyczny?!
Co k🤬a miałeś OP na celu wstawiając ten film? Pytam z czystej ciekawości.
Ja tylko czekam kiedy na głównej znajdą się fotki z kotkami i piesełami młodymi.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Jeśli ktoś nie rozumie to znaczy, że jest zj🤬ym nieukiem.
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.Kiedy widzę takie filmy na tym portalu zaczynam coraz bardziej lubieć Fantastico... Mimo, że jest kłamcą.
Miał odejść... Tylko, że gdyby nie on, to k🤬a pewnie dowiedział bym się co znaczy kwejk bez wchodzenia na kwejka.
Gdyby kolo chociaż k🤬a nogę złamał... Ale tak na poważnie, to jakiś k🤬a portal literacko-lekkoatletyczny?!
Co k🤬a miałeś OP na celu wstawiając ten film? Pytam z czystej ciekawości.
Ja tylko czekam kiedy na głównej znajdą się fotki z kotkami i piesełami młodymi.
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi@up nie raz pisze się oddzielnie k🤬a
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<