jakbym dostawał takie prezenty to też bym mdlał z wrażenia...
Znajdź sobie bogatszego chłopaka najlepiej z Emiratów.
jakbym dostawał takie prezenty to też bym mdlał z wrażenia...
Ale wiesz za co dostała ten prezent. Ja bym się zastanowił.
Znajdź sobie bogatszego chłopaka najlepiej z Emiratów.
dlatego jestem za prawami kobiet w krajach arabskich. aby kobiety też mogły być tam bogate, abyśmy też mogli tam jeździć i się k🤬ić za audi i inne smakołyki,
i inne smakołyki
Pisz za siebie. Nie każdy lubi stolec na twarzy.
jak nie chcesz, żebym pisał za ciebie, to dlaczego mi o tym wcześniej nie powiedziałeś? twoja twarz już została zarejestrowana jako lotniskowiec dla arabskich bombowców. a to ci klops.
dlatego jestem za prawami kobiet w krajach arabskich. aby kobiety też mogły być tam bogate, abyśmy też mogli tam jeździć i się k🤬ić za audi i inne smakołyki,
Z treści wynika, że uważasz się za mężczyznę, a masz mentalność p🤬dy. Są różne, ale zaliczasz się do kurewskiej. C🤬j ci w dupę.
Z treści wynika, że uważasz się za mężczyznę, a masz mentalność p🤬dy. Są różne, ale zaliczasz się do kurewskiej. C🤬j ci w dupę.
ahahaha

Ja też jestem za prawami kobiet w krajach arabskich. Naczy podobają mi się, i chciałbym by tak było u nas. Zresztą jeszcze nie tak dawno właśnie tak było, i słusznie.

p🤬lisz za audi zjadłabyś jej guwno
K🤬ą jesteś, że oczekujesz prezentów i, co gorsza, mdlałbyś?
Hehehe. Tylko k🤬y dostają prezenty. Dobry tok myślenia. Chyba nikt Cię w życiu nie kochał

podpis użytkownika
Fuck lefties!!!dlatego jestem za prawami kobiet w krajach arabskich. aby kobiety też mogły być tam bogate, abyśmy też mogli tam jeździć i się k🤬ić za audi i inne smakołyki,
Nikt ci nie broni. Zacznij od dworca w Berlinie. Cos tam znajdziesz.