👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Marik1234 napisał/a:
czy ten z 10s ma CYCE?!
A co, por🤬ałbyś?
Nie ma jak interesować się cycatym facetem, gdzie w 3:55 zacna dziewoja popisuje się umiejętnościami

kiedy do sportow ekstremalnych dojdzie przezycie przy europejskich cenach za polska emeryture/rente?
Pedałki ubrane w różowe koszulki nie uprawiają sportów ekstremalnych, bo to dla nich za trudne. No i mogli by sobie popsuć swoje idealne ciałko. W tego typu filmikach nie ma sensu doszukiwanie się takich osób, bo się ich nie znajdzie. Dla takich to wejście po schodach jest sportem ekstremalnym.

Da się zrobić dobrą składankę z obrazem w dobrej jakości? Da się
Da się zrobić dobry film z dobrą neutralną pasującą muzyką i przede wszystkim bez dubstepu? Da się
Jakby wszystkie filmiki tak wyglądały internet byłby piękniejszy
Da się zrobić dobry film z dobrą neutralną pasującą muzyką i przede wszystkim bez dubstepu? Da się
Jakby wszystkie filmiki tak wyglądały internet byłby piękniejszy

a jak jak gram w gry na kompie to też sport extremalny :pp nie no fajnie zrobiony film
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie