👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
To naucz się chociaż olie, a potem zajmij stanowisko w tym temacie.
To naucz się chociaż olie, a potem zajmij stanowisko w tym temacie.
Przecież nazwa filmu wskazuje na sporty EKSTREMALNE takie jak np. skoki na spadochronie, MX itp. przy jeździe na deskorolce i wykonywaniu trików na krawęznikach poziom adrenaliny chyba nie skacze aż tak bardzo.

Ja nawet nie oglądałem, to pewno następna, kolejka sklejka jak wszystkie inne, z filmikami z przed przynajmniej 4 lat...

"Sporty ekstremalne - najlepsze sceny" - to chyba jakieś nieporozumienie. Połowa tego filmiku jest nudna jak barszcz. Druga połowa jest już tak oklepana w innych kompilacjach, że aż przykro się robi. Poza tym żadna scena nie jest zachwycająca. Jak się nie jest w temacie sportów ekstremalnych i nie obejrzało się dziesiątek godzin z ich udziałem to lepiej nie zabierać się za robienie takich filmów, albo ich rozprowadzanie.
A co do tego czy deskorolka jest ekstremalna... to chyba od pierwszych Ex Games jest tam obecna, więc niech ludzie nie sugerują się jazdą na deskorolce ukazaną w tym filmiku.
A co do tego czy deskorolka jest ekstremalna... to chyba od pierwszych Ex Games jest tam obecna, więc niech ludzie nie sugerują się jazdą na deskorolce ukazaną w tym filmiku.
Oczywiście kolejna wstawka z JoeMonstera, tak jakby nikt nie znał tego serwisu...
W każdym razie filmik przeciętny. Latanie myśliwcem i jazda na deskorolce to nie są sporty ekstremalne. Myśliwcem nie może latać każdy, a na desce jeżdżą leszcze bez pomysłu na życie. Za to brakuje wspinaczki, skoków na bungie i seksu z waszymi matkami.
W każdym razie filmik przeciętny. Latanie myśliwcem i jazda na deskorolce to nie są sporty ekstremalne. Myśliwcem nie może latać każdy, a na desce jeżdżą leszcze bez pomysłu na życie. Za to brakuje wspinaczki, skoków na bungie i seksu z waszymi matkami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie