Główna Poczekalnia (11) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-05-06, 0:03
poezja !!!!!!!!!!!
Zgłoś
majonez_winiary 2010-05-06, 0:45
Lares86 napisał/a:

Koopr545:

Jak bys chciał skręcić coś takiego na polkim staffie to bys musiał wydac conajmniej Z 300zL. No ale najpierw musisz skonczyc Gimnazium, a potem isc do pracy, to wtedy bedzie cie stac na takie hoby w Polsce.

Widzę że musisz ładne wyjeby na jazz dostawać, skoro myślisz że trzy stówy.

Swoją drogą, oczywiście piwko za temat, muzykę i sprawności manualne bohatera. Dla zainteresowanych, drugi kawałek w filmiku to:

Musical Youth- "Pass the Dutchie"
Zgłoś
pureatheist 2010-05-06, 0:48
Barlu - w jakiejś sieci kiosków przypadkowo znalazłem takie długie ;] Niestety nie pamiętam teraz nazwy.

Byczarz - lufy są wyznacznikiem ilości. Spotykałem też dilów, gdzie na grama wypadało 5 luf.
A reszta poszła na PW ;]
Zgłoś
EvilDog 2010-05-06, 1:09
Pomysł Ciekawy ale za dużo roboty, wiaderko albo nietoperz i się ma ten sam efekt, tylko że jest mniej romantycznie.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-06, 1:39
hihihih, kto mi takie cos zrobi? zaplace
Zgłoś
Nata.sza 2010-05-06, 2:10
On ma talent dosłownie.

Aż mi się zrobiła ochota i chyba spróbuję takie coś zrobić!
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-06, 2:45
Jak dla mnie mistrzowski młyn Podobnie jak mistrzowski jest HiPod:

waytoomany.com/video/the-hipod

A tak ogólnie, to strasznie ludzie wymyślają, jakby nie można już klasycznego lolka zapalić lub ze szkła jakiegoś pociągnąć
Zgłoś
pureatheist 2010-05-06, 8:23
Haha, HiPod przypomina mi próbę palenia z maski przeciwgazowej typu, jak ja to nazywam, słoń W sumie sporo zielska się zmarnowało, a skończyło się głównie na potężnej dawce łzawienia Ale w teorii plan byś świetny
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-06, 11:26
duuuży lol

polecam getfreeride.org/cns/page/tematy/jointy.htm
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-06, 11:55
_XaL_ napisał/a:

Gdyby nie tytoń, to by się mu tyle nie żarzyło i nic z tego by nie było. Nie mniej jednak, tytoń strasznie niszczy wg. mnie zabawę.

Sad but true...
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-06, 12:11
Byczarz napisał/a:

Chciałbym zauważyć, że lufy a blanty to co innego.
Na dobrego skręta idzie 1-2g- średnio 1.5, więc 4 * 1.5 = 6g.
6 * 30 = 180zł.

Jak skręcisz mi ze 100zł cztery na prawdę dobre blanty, to Ci pogratuluje. ; )

1-2 gramy? To pewnie dobry majeranek kopcisz o_O Zrobiony z połówki, stuffu przedniej klasy na loozie można złapać dobry stan...
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-06, 12:37
A ja wam powiem ze najlepiej zlapac kilka ziaren i posadzic pod naszym polskim sloncem. Za ww. 100 zlotych mozesz 200-300 gram zebrac. Troche checi, wiedzy i czasu
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-06, 13:16
Kładziesz 1g, z wagi, na podkładzie z mąki, skraplasz wodą, mieszasz i ta dam! Baka rośnie jak na drożdżach. Jakościowo gówno, ilościowo zadowalająco dla każdego małego ćpunka.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-06, 15:01
Barlu napisał/a:

Gdzie w PL dostanę takie blety z takim napisem jak on ma "BOB MARLEY"?

[znalazłem tylko krótkie]

A to przypadkiem nie były jakieś blety OCB? W sumie sam mogę polecić blety Amsterdam. Raz udało mi się je dorwać, ale były naprawdę dobre

Co do tego że tytoń psuje zabawę, to wygląda na to, że palicie, burżuje, same czyściochy? Swego czasu, póki dużo paliłem, jakoś tytoń nie przeszkadzał w paleniu, bo przecież ziele ma swój "aromat" przez który tytoń jest ledwie wyczuwalny. Psuć zabawę może jeśli zielsko jest jakieś lipne Ewentualnie jak ktoś załaduje całego fajka do 0,5g
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2010-05-06, 20:03
teraz znajdzie się 1000 osób którzy się znają na zielsku i będą opowiadać swe historie
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem