👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Palenie zielska, jak i samo palenie jest najgorszych c🤬jostwem wszechczasów, ale trzeba przyznać, że kolo ma wprawę.
Pewnie w przedszkolu był mistrzem origami
Wybaczcie za słówka
Pewnie w przedszkolu był mistrzem origami

Wybaczcie za słówka
Gdyby nie tytoń, to by się mu tyle nie żarzyło i nic z tego by nie było. Nie mniej jednak, tytoń strasznie niszczy wg. mnie zabawę.
Jaranie jest do dupy, a poza tym on więcej się namęczył nad składaniem tego, niż to było warte.

mi sie wydaje ze jest to co cos zainspirowane jointem krzyzowym (cross joint) z filmu Boski Chillout (pinapple express)
ale motyw mega dobry w sumie chyba sam spróbuje cos takiego skręcić!!
ale motyw mega dobry w sumie chyba sam spróbuje cos takiego skręcić!!

Błagam Cię Boże i Jarosławie Krzaczyński daj mi skręcić takiego LOLA
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie