Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:19
Sposób na bachora
Aksal • 2012-08-19, 17:45
Grają sobie w brydża dwie pary - mieszane. Gospodarze i Goście. Gospodarze, niestety maja bardzo upierdliwego gnojka. Co chwila 12-letni gówniarz podbiega, trąca w stół, wali w krzesło - ogólnie - przeszkadza bardzo w grze. A, że jest wychowywany bezstresowo - nikt mu nie strzeli nawet klapsa. Tylko Pani Domu od czasu do czasu rzecze, żeby się uspokoił. Smarkacz nic sobie z tego nie robi. Wreszcie Pan z pary gości ciężko wzdycha, podchodzi do dzieciaka, coś szepcze mu na ucho, a młody robi tylko szerokie oczy i ucieka do swojego pokoju. Po tym fakcie w domu całkowity spokój - dzieciak nie pojawił się przy stole przez najbliższe godziny, w końcu kiedy już przychodzi pora pożegnania, gospodyni pyta:
- Stefan, coś Ty mu powiedział, że on się tak nagle uspokoił?
- Jak to co? Nauczyłem go walić konia.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-20, 1:23 4
Coś opóźniony ten chłopiec. W wieku 12 lat nie umieć konia walić.
Zgłoś
Sessvisto 2012-08-20, 1:46 2
Plecionkarz napisał/a:

Coś opóźniony ten chłopiec. W wieku 12 lat nie umieć konia walić.

fajnie masz w domu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-20, 1:53 12
Szepnął mu na ucho coś i tym samym nauczył go walić konia ? - genialne
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-20, 2:09 1
rozumiem, że autor jest tym 12 letnim gówniarzem, PIWO!
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-20, 2:37
Chłopak sie starał, ale niestety mu nie wyszło.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-20, 2:40 26
wyindywizualowany napisał/a:

rozumiem, że autor jest tym 12 letnim gówniarzem, PIWO!

chyba najbardziej zalosny "pocisk" jaki ostatnio widzialem
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-20, 3:20 66
Brydż. Fantastyczna gra karciana, w której trzeba stosować logikę, matematykę i psychologię. Niegdyś tak popularna, dzisiaj odchodzi do lamusa, zupełnie niezasłużenie.
Wchodzę na sadistic, patrzę, a tam magiczne słowo, brydż! Myślę sobie: wreszcie jakiś dowcip na poziomie, ciekawe, jaka będzie pointa, no i jak wiele osób ją zrozumie, skoro tak mało gra w brydża.
Na moment zapomniałem, na jakim portalu się znalazłem. Doczytałem jednak do końca i wnet sobie przypomniałem.
Od brydża do walenia konia. To mógł być tylko sadistic.
Zgłoś
Spikeel 2012-08-20, 9:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-20, 12:50 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-20, 21:17 2
Sessvisto napisał/a:

fajnie masz w domu.

Ty pewnie do tej pory nie umiesz.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem