👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zielonyyoo napisał/a:
niech wypowie się sadisticowy prawnik jakiś odnośnie mojego pytania
to czyn ciągły z KK można stosować również do wykroczeń?
w nawiązaniu, ja bym prosił o odpowiedź na takie pytanie - czy jeśli dostanę mandat za picie piwa, to mogę bez obaw je w tym samym miejscu skończyć kwalifikując to jako czyn ciągły? Tj. mając na względzie, że od początku miałem zamiar wypić to piwo (a może nawet te 3 piwa które mam w plecaku?), nie można mi wystawić kolejnego mandatu za to samo.
Nie dostrzegam błędu logicznego w swoim rozumowaniu, aczkolwiek znawca KK ze mnie żaden.

zielonyyoo napisał/a:
niech wypowie się sadisticowy prawnik jakiś odnośnie mojego pytania
to czyn ciągły z KK można stosować również do wykroczeń?
Jeśli chodzi Ci o to, czy wykroczenia mogą wypełniać znamiona czynu ciągłego, tak samo jak przestępstwa (te z kk), to tak, mogą.
No i ten szalik Ćwiąkalskiego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie