👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

do epickiej imprezy w samochodzie brakowało mu tylko stroboskopu... do czasu

niech wypowie się sadisticowy prawnik jakiś odnośnie mojego pytania
to czyn ciągły z KK można stosować również do wykroczeń?
to czyn ciągły z KK można stosować również do wykroczeń?
popielniczka88 napisał/a:
To był Tusk bo sprawdzał sprawność fotoradarów.
![]()
No Kaczyński to nie był na 100% bo ten gamoń nawet prawo jazdy nie ma

Stary materiał. Jeszcze 'szary' fotoradar. Dziś stoi tam żółte ścierwo które 2msc temu zrobiło mi zdjęcie. Jak na razie czekam aż przyjdzie pieprzona widokówka z ITD.

Pewnie zaliczał kolejne kamienie milowe, próba prędkości o ile pamiętam.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie