📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ameryki nie odkryłeś...to jest całkiem logiczne. i jeszcze przy okazji pedalstwo się wytępi

@up od kobiety też się możesz zarazić z tego co mi się zdaje. To nie tylko choroba "pedałów" i murzynów.
Co do tematu, fakt trochę czarnych to wytępiło, ale jak się wierzy w szamana czy inną religię zamiast w naukę to już tak jest. Podejścia typu, wyr🤬am sobie 10 letnią dziewicę to się wyleczę z HIV/AIDS itp.
Co do tematu, fakt trochę czarnych to wytępiło, ale jak się wierzy w szamana czy inną religię zamiast w naukę to już tak jest. Podejścia typu, wyr🤬am sobie 10 letnią dziewicę to się wyleczę z HIV/AIDS itp.
Po prostu głodem i HIV Bóg naprawia swój błąd czyli stworzenie murzynów
tak na serio... potwierdzone jest że HIV został stworzony w laboratorium na zlecenie rządu USA

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie