👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

5:43 ale pojeb...
haha, jest full? jakies info? przecie to z 20/30m bylo.
edit kur.. z 50.!!

edit kur.. z 50.!!
@babycow
Nikt nie potwierdził tego co mu się stało. Gdyby było coś poważnego to materiał nie ukazał by się w MTV, chociaż kiedyś po północy ciekawe rzeczy tam pokazywali
Nikt nie potwierdził tego co mu się stało. Gdyby było coś poważnego to materiał nie ukazał by się w MTV, chociaż kiedyś po północy ciekawe rzeczy tam pokazywali

Nitro Cirus czy jakoś tak się to nazywa na Extreme Sports leci
Nie no nie może być tak, że to nie dostanie piwa
świetne zestawienie ;>

Cytat:
5:43 ale pojeb... haha, jest full? jakies info? przecie to z 20/30m bylo.
edit kur.. z 50.!!
któryś z odcinków Nitro Circus z MTV, w żadnym DVD tego nie było.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie