📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hamburgerowe domy, karton i gips. Przychodzi huragan i zmiata to w p🤬du, płaczą później na pół świata, ojoj.

Zauważyliście że to zawsze grubasy chwalą się w necie swoją "bronią" i "siłą"? Słabe psychicznie cioty

i tu rodzi się pytanie: czego on się spodziewał uderzając z kasteta w tekturę?

zal, po prostu zal... Swoja droga, znam kolesia - Wegra, ktory panicznie sie boi pajakow i gdy mu zaczely chodzic po suficie w nowo wynajetym mieszkaniu to polecial do sklepu sportowego, kupil wietrowke i do nich strzelal! Real life story! Szkoda ze filmiku nie zrobil

Jak kiedyś w szopie u wujka zobaczyłem pająka to szopę puściłem z dymem przez przypadek jak się chciałem bestii pozbyć więc zniszczenie ścianki z kartonu nie jest jeszcze takie straszne
Swoją drogą to z czego ten fighter ma ściany, że mają wytrzymałość tektury?

Swoją drogą to z czego ten fighter ma ściany, że mają wytrzymałość tektury?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie