👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wzór na odroczenie dziecka jest bardzo prosty. Jeśli chcemy przykładowo odroczyć dziecko na rok, to wstrzymujemy się z seksem klasycznym na 3 miesiące

Chyba nie do końca zrozumiałem...
Ale z tego co czytam, wosk i lizanie czoła nie działa, pozostaje tylko dorzucać do centralnego liści łopianu. Jeśli i to nie pomoże to po wiedźmaka posłać.
Ale z tego co czytam, wosk i lizanie czoła nie działa, pozostaje tylko dorzucać do centralnego liści łopianu. Jeśli i to nie pomoże to po wiedźmaka posłać.

Smiejecie sie przy czym pewnie z polowa z was wierzy w goscia na chmurce, i jak kolega wyzej stwierdzil gadajace plonace krzaki.
Troche glupio smiac sie z czyjejs naiwnosci jak samemu wierzy sie w bajki.
Debosy napisał/a:
Smiejecie sie przy czym pewnie z polowa z was wierzy w goscia na chmurce, i jak kolega wyzej stwierdzil gadajace plonace krzaki.

Nie niszcz mi dzieciństwa...

Wow +10 pkt do Twojej zajebistości, bo pokazałeś kumplom ze szkoły, jakiś to ateista wielki.
>Imię Andżelika
>Kolejna grupa "Mamusiek poza kontrolą"
>Uroki z lizaniem czółka i woskiem
To już "Na 2 zdrowaśki do pieca" jest passe?!
>Kolejna grupa "Mamusiek poza kontrolą"
>Uroki z lizaniem czółka i woskiem
To już "Na 2 zdrowaśki do pieca" jest passe?!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie