Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
k................s 2017-02-10, 12:10 24
Wzór na odroczenie dziecka jest bardzo prosty. Jeśli chcemy przykładowo odroczyć dziecko na rok, to wstrzymujemy się z seksem klasycznym na 3 miesiące
Zgłoś
r................4 2017-02-10, 12:10 15
Ewidentnie matka Karyna a córka dżesika
Zgłoś
pazuzu 2017-02-10, 12:12 129
C🤬j że 21 wiek, skoro w Polsce 90% ludzi wierzy w gadający krzak i mówiącego węża, rodzącą dziewice, ludzi żyjących po 800 lat, zmartwychwstania i podobne cuda lat to jakoś mnie nie dziwi że wierzą w uroki...
Zgłoś
Belweder 2017-02-10, 12:13 11
Za chwile będą tu jakieś wycinki z Bravo Girl jak tak dalej pójdzie... Jeśli ktoś nie zna akcji z kaszanką i błoną dziewiczą to polecam poszukać, ten sam poziom a nawet bardziej pop🤬lony

podpis użytkownika

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
C................K 2017-02-10, 12:38 17
Chyba nie do końca zrozumiałem...
Ale z tego co czytam, wosk i lizanie czoła nie działa, pozostaje tylko dorzucać do centralnego liści łopianu. Jeśli i to nie pomoże to po wiedźmaka posłać.
Zgłoś
D................y 2017-02-10, 12:40 27
Smiejecie sie przy czym pewnie z polowa z was wierzy w goscia na chmurce, i jak kolega wyzej stwierdzil gadajace plonace krzaki.

Troche glupio smiac sie z czyjejs naiwnosci jak samemu wierzy sie w bajki.
Zgłoś
Belweder 2017-02-10, 12:50 75
Debosy napisał/a:

Smiejecie sie przy czym pewnie z polowa z was wierzy w goscia na chmurce, i jak kolega wyzej stwierdzil gadajace plonace krzaki.

Troche glupio smiac sie z czyjejs naiwnosci jak samemu wierzy sie w bajki.

Nie niszcz mi dzieciństwa...

podpis użytkownika

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
Erni90 2017-02-10, 16:17 8
co ci ludzie mają w tych k🤬a j🤬ych głowach. U mnie na osiedlu wielce wierząca rodzinka odprawiała egzorcyzmy bo w ich córce był szatan niby co za poj🤬i ludzie
Zgłoś
Enbeen 2017-02-11, 9:36 1
ej co to za grupa na facebooku? haha
Zgłoś
Wiewór 2017-02-11, 20:36 13
Przecież wy wierzycie, że Ewa gadała z wężem. Maria została zapłodniona bez pokalania w erze bez in vitro a Jezus wstał z grobu i poszedł. Jesteście k🤬a tak samo śmieszni.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
PoliteP 2017-02-11, 21:50 12
Wow +10 pkt do Twojej zajebistości, bo pokazałeś kumplom ze szkoły, jakiś to ateista wielki.
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2017-02-11, 22:00 21
@PoliteP
Wow +15 do Twojej zajebistości bo pokzałeś kumplom z kółka rózancowego jakiś to wielki obrońca wiary.

ps. co wogóle do C🤬ja Pana zagorzały katol robi na sadisticu ??? przecież to tak jakby weganin pałętał sie po forach dla rzeźników...
Zgłoś
El_Macias 2017-02-11, 22:02 11
>Imię Andżelika
>Kolejna grupa "Mamusiek poza kontrolą"
>Uroki z lizaniem czółka i woskiem

To już "Na 2 zdrowaśki do pieca" jest passe?!
Zgłoś
botspam 2017-02-11, 22:10 12
o k🤬a teraz będzie wysyp mądrości ateistów z całego sadistica jacy to oni postępowi i odważni

podpis użytkownika

ukryta treść
szukasz czegoś?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie