Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
lesiot 2009-09-04, 13:41
Dobre, ale... lepiej by uwiarygodnili kilkoma screenami z zakrytą twarzą.
Zgłoś
.................. 2009-09-04, 13:51 1
lesiot, aha, chcesz mieć pewność że rzeczywiście Cię nagrali? Zrozumiała sprawa, żyć w takiej niepewności musi być straszne.
Zgłoś
h................k 2009-09-04, 13:55 3
a niech publikuje, jestem pewien, że dostanie wyższy wyrok za to niż ten złodziej

btw, a Linekk jak zawsze flame'uje ;]
Zgłoś
lesiot 2009-09-04, 14:05
No tak, a co... teraz to wygląda jak ściema. No i w ogóle skąd pewność, że złodziej będzie miał okazję, w ogóle to przeczytać. Jak będzie z drugiego końca Polski złodziej jest, to mogą sobie z 10 policjantami oglądać, jak dobrze pójdzie to umorzą, zanim dopasują imię i nazwisko do delikwenta.
Zgłoś
S................w 2009-09-04, 15:16 1
Ale p🤬licie... :|
Zgłoś
C................d 2009-09-04, 16:42
czerwone tycie światełko to nie kamera, tylko takie gówienko co włącza alarm jak wykryje ruch
Zgłoś
Zapiety 2009-09-04, 22:04
O ode mnie z miasta. Zastanawiałem się czy wrzucić to ale jakoś mi się nie chciało
Zgłoś
A................. 2009-09-05, 0:41
lesiot napisał/a:

No tak, a co... teraz to wygląda jak ściema. No i w ogóle skąd pewność, że złodziej będzie miał okazję, w ogóle to przeczytać. Jak będzie z drugiego końca Polski złodziej jest, to mogą sobie z 10 policjantami oglądać, jak dobrze pójdzie to umorzą, zanim dopasują imię i nazwisko do delikwenta.

jest na sadisticu
jutro będzie na wykopie
pojutrze na joemonsterze
więc nie ma c🤬ja żeby nie przeczytał
chyba że to dres wtedy to prędzej rozjebie laptopa niż go otworzy...
Zgłoś
D................9 2009-09-05, 2:17
Zbyt naiwny sposób wiadomo - jak w pokerze. Nie wiesz czy przeciwnik blefuje czy nie. Na miejscu złodzieja bym nie pasował jednak
Zgłoś