Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
żmij 2025-01-16, 9:07 7
Ja p🤬lę...
Poradnik, który mówi co zrobić, jak się przewrócisz?
Nie ma takiego, który mówi co trzeba zrobić po wydechu?
Może się przydać, bo nam się jeszcze jakaś tępa k🤬a udusi...

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
BushwickBill 2025-01-16, 9:34
nie wiem co to tu robi ale trzeci sposob najlepszy
Zgłoś
Lucar1 2025-01-16, 10:27 6
Zgłoś
Sławomir1313 2025-01-16, 10:42 1
co to za slenderłomen ;_;
Zgłoś
35i 2025-01-16, 10:47 4
Po co wstawać?
To jest bardziej życiowy poradnik.

Zgłoś
JoSeed 2025-01-16, 12:12 6
Tak to jest, jak za uczciwą robotę się taka flądra nie chce zająć, tylko zarabia jako "influencerka", a stado następnych debili jej za to płaci...
Świat się musi skończyć... 😔
Zgłoś
zwierzak30 2025-01-16, 12:14 2
To nie influencerka tylko szmata. Zobaczcie jaka czysta posadzka.
Zgłoś
phrontch 2025-01-16, 15:05 2
@PiesNaBaby: ciebie to powinni wyprosić z tej strony

podpis użytkownika

Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Zgłoś
35i 2025-01-16, 15:06 3
JoSeed napisał/a:

Tak to jest, jak za uczciwą robotę się taka flądra nie chce zająć, tylko zarabia jako "influencerka", a stado następnych debili jej za to płaci...

Spoko, spoko. Ja jestem bardziej ciekaw, z czego się będzie utrzymywać za 20 lat, jak jej wszystko oklapnie i roklapnie.
Zgłoś
Lełon 2025-01-16, 17:09
Jak dla mnie, to nr. 4 najlepszy
Zgłoś
ANALizator777 2025-01-16, 18:41 1
Musi być głupia jak but z lewej nogi, ale ma dwa cycki i to już wystarczy żeby zrobić kariere. Przykre to jest.

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
Steven_Seagull 2025-01-16, 18:53 1
JoSeed napisał/a:

Święta racja. Świat taki, jaki znamy pod względem kulturowym musi przeżyć jakiś ogromny wstrząs, zostać zrównany z ziemią i zacząć powstawać na nowo, oparty na jakichkolwiek moralnych zasadach, które dawno zaczęły zanikać. Świat prze do przodu coraz szybciej pod względem technologicznym, ale moralnie staczamy się równie szybko do poziomu małp. Żyjemy w czasach, gdy bardziej opłaca się machanie dupą na instagramie i onlyfans, niż bycie neurochirurgiem.

Swoją drogą, jestem ciekaw czy gdyby doszło, np. do wojny jądrowej, to czy dalej serwisy informacyjne w internetach byłyby zalewane wieściami o celebrytach i najnowszym aucie lub torebce, jakie sobie właśnie sprawili? Czy dalej byłoby miejsce na to gówno w ludzkiej świadomości? Nie wiem, czy jest jeszcze jakaś nadzieja, że jako społeczeństwo kiedykolwiek otrząśniemy się z kultu pieniądza, machania dupą dla lajków i wynoszenia pseudo celebrytów do rangi półbogów? Ta "kultura", jak karaluchy, może przetrwać nawet atomową apokalipsę 😅
Zgłoś
JoSeed 2025-01-16, 19:14
Sądzę, że gdyby internet był może płatny? to może skróciłoby to jakoś te występy głupich, płytkich ludzi, którzy z netu zrobili sobie źródło utrzymania. .
Nie wiem, nie wiem. Ale zmierzamy jako ludzkość prosto na dno i to jest przykra myśl...
Zgłoś
IronIdem 2025-01-16, 20:54
Ja to raczej wezwałbym egzorcystę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie