a ja go szanuje , wbrew po'wcom
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*
kaiel napisał/a:
no to twój problem jest juża ja go szanuje , wbrew po'wcom
A ja nie glosuje na polska prawice czyli ani na pelo ani na pisuar bo glosuje na ludzi ktorzy chca rozwoju Polski a nie watykanskiego zascianka! wiec zaglosuje na Palikota
a wy jak chcecie to klekajcie przed transwestytami w czarnych sukienkach! hahaha

Dokładnie ja też jestem za palikotem. Jak ma być c🤬jowo to niech będzie chociaż śmiesznie.
@Prozac
zainstaluj Polskie znaki z laski swojej
zainstaluj Polskie znaki z laski swojej
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
Polskie znaki z laski swojej

Jakie to znaki? Takie jak w wierszyku o Polaku małym?

jakubkrk napisał/a:
Łe, to filmik, ich nie chce mi się oglądać.

wasek napisał/a:
Dokładnie ja też jestem za palikotem. Jak ma być c🤬jowo to niech będzie chociaż śmiesznie.
uważaj, za chwilę gimbusy zaczną się pieklić żeby głosowac na JKM bo on jest zajebisty, fajny, i w ogóle elo...

@up
to że jesteś życiowym nieudacznikiem nie oznacza że mamy Cie utrzymywać lewaku :o
to że jesteś życiowym nieudacznikiem nie oznacza że mamy Cie utrzymywać lewaku :o
Panie Jarku, może Stoperan? Bo chyba pana posrało...
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Kaszysz napisał/a:
@up
Standardowy przykład zwolennika KNP. O ile program jaki Mikke proponuje nie jest zły, tak jednak mam torsje na widok takich wypowiedzi. Wypowiedzi zapalczywych sznurków, ktorzy wszędzie węszą socjalizm i każdego wyzywają od lewaków. Skąd sie ta nędza wzięła to ja nie wiem..