Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Spot ukraińskiej armii
Websterthe1 • 2025-04-01, 12:54
Materiał ma na celu ukazanie sensu walki i zniechęcić żołnierzy ukraińskich do składania broni.

podpis użytkownika

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
Testoviron123456 2025-04-08, 20:15
Archibald_Cunningham napisał/a:

A ty jesteś wielbicielem ruskich gdzie bombardują place zabaw i zabijają dzieci?

tak jestem bo wiem że za tymi dziecmi chowają sie banderowcy terrorysci tak jak pod każdym szpitalem, w tej wojnie tylko ukriana celowo atakowała cele cywilne i sie tym chwaliła bo na tyle ich stać
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2025-04-08, 23:25
Testoviron123456 napisał/a:

tak jestem bo wiem że za tymi dziecmi chowają sie banderowcy terrorysci tak jak pod każdym szpitalem, w tej wojnie tylko ukriana celowo atakowała cele cywilne i sie tym chwaliła bo na tyle ich stać

Ukraina nie może atakować cywilnych celów bo zaraz by miała zakręcony kurek z pomocą. Natomiast ruscy robią hulaj duszo piekła nie ma. Ale za te tysiące zabitych dzieci przyjdzie im zapłacić. Jak nie w tym życiu to po śmierci. Mam nadzieję że w tym życiu i podobnie jak ż🤬dzi po II wojnie światowej ścigali nazistów. Tak samo Ukraińcy będą gonili wszystkich sprawców tych mordów.
Zgłoś
anubis90 2025-04-09, 7:46
Archibald_Cunningham napisał/a:

Ukraina nie może atakować cywilnych celów bo zaraz by miała zakręcony kurek z pomocą. Natomiast ruscy robią hulaj duszo piekła nie ma. Ale za te tysiące zabitych dzieci przyjdzie im zapłacić. Jak nie w tym życiu to po śmierci. Mam nadzieję że w tym życiu i podobnie jak ż🤬dzi po II wojnie światowej ścigali nazistów. Tak samo Ukraińcy będą gonili wszystkich sprawców tych mordów.

Hahah tak, na pewno.
Ukraina to może sobie pocałować Rosję w pompkę, bo jest zwykłym pionkiem w rękach USA.
I tyle w temacie.
Zgłoś
Seba2077 2025-04-13, 9:10
Ktoś może podać tytuł piosenki?
Zgłoś