podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!Owszem, boli mnie, że bronisz te banderowskie ścierwa.
Bronię Ukraińców. Nie wszyscy się tam utożsamiają z kultem bandery.
Idiota.
Dobrze, że coraz więcej ludzi dostrzega, jacy Ukraińcy są niewdzięcznymi k🤬ami, i w dodatku są roszczeniowi.
I cieszę się, że Trump jest przeciwko temu ćpunowi Zełenskiemu.
Rzygać się chce, gdy się widzi, jak nasze media cały czas pochlebnie mówią o Zełenskiem, i jego upadłej armii.
Przestań człowieku obrażać wszystkich naokoło. Frustrat z ciebie. Coś ci w życiu nie wyszło i się wyładowujesz na innych?
Jak mam się nie frustrować, skoro widzę, że tacy jak ty, bronią banderowców, a nasze media cały czas pochlebnie wyrażają się o Zełenskim, i jego upadlinskiej armii??
I jak się tu nie denerwować??
A dlaczego mam ich nie bronić? W interesie Polski jest ich obrona. Czego nie rozumiesz?
Akurat zbrodnie na dzieciach i gw🤬ty to ukraińska specjalność .generalnie to jest powód tej wojny że Ukraińcy robili taki mały Wołyń ludności rosyjskiej ludzie którzy popierali to ścieków są dla mnie śmieciami i ukraińskimi podnóżkami
Mały Wołyń? Jeden potwierdzony przypadek jest jak gdzieś w Donbasie Ukraińcy zabili kogoś. Gdzie te wasze ludobójstwa? Rosyjska propaganda chyba zabardzo wam weszła.
@up
anglosasi pokazali w Jałcie gdzie kończy się cywilizacja.
Nie do końca - to ruski pies do nich przyszedł a nie oni do niego....
K🤬a ale tak szczerze .... Gw🤬cili byście Ukrainki ?
Aż tak odważny nie jestem by się potem dowiedzieć że mam Adidasa od lekarza.... Czy tam inną kiłę
Spalenie ludzi zywcem w oddesie porywanie rosyjskich dziewcząt masowe gwąłty wymuszenia rozboje pułku azow zbrodnie na jencach wojennych to tobie weszła ukrianska prymitywna propaganda dla debili
Nie męcz się, bo i tak go nie przekonasz.
Cunningham to wielbiciel banderowców, i jest ślepy na wszelkie racjonalne argumenty, które ukazują ich w złym świetle.
A ty jesteś wielbicielem ruskich gdzie bombardują place zabaw i zabijają dzieci?