Materiał ma na celu ukazanie sensu walki i zniechęcić żołnierzy ukraińskich do składania broni.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Bestia_z_aquaparku napisał/a:
Pozmieniać te czerwona taśmy i można puszczać drugiej stronie. Jeden pies.
fracież Papiszek i cała masa tzw. 'zachodnich konserwatystów' próbuje przedstawiać wielkoruską inwazję na Ukrainę w podobnym świetle; racjonalne argumenty niespecjalnie działają w tej sytuacji. Życzę ci po prostu egzystencji w ruskim mirze. tobie i twojej rodzinie (a przynajmniej tej jej części, która się z tobą zgadza), bez żadnej alternatywy.
widez2 napisał/a:
fracież Papiszek i cała masa tzw. 'zachodnich konserwatystów' próbuje przedstawiać wielkoruską inwazję na Ukrainę w podobnym świetle; racjonalne argumenty niespecjalnie działają w tej sytuacji. Życzę ci po prostu egzystencji w ruskim mirze. tobie i twojej rodzinie (a przynajmniej tej jej części, która się z tobą zgadza), bez żadnej alternatywy.
Dawno nie widziałem tak kultularnego pstryczka w nos, bardzo miłe.
Czemu mówisz na Uraińców dzikusy? Chodzą z moim dzieckiem do przedszkola. Nie zauważyłem u nich "dzikustwa".
A co chcesz, żeby Polska dostała od kraju pogrążonego w wojnie?
A co chcesz, żeby Polska dostała od kraju pogrążonego w wojnie?
"Materiał ma na celu ukazanie sensu walki i zniechęcić żołnierzy ukraińskich do składania broni."
Ani to poprawne gramatycznie, ani sensowne. Opie, jesteś upośledzony czy po prostu głupi?
Ani to poprawne gramatycznie, ani sensowne. Opie, jesteś upośledzony czy po prostu głupi?
anubis90 napisał/a:
Jedź do Kijowa lizać rowa Zełenskiemu, a później na front, bronić swoich ukochanych Upadlińców, zamiast pisać o nich pochlebne i kłamliwe komentarze na sadisiticu, Cunningham.
Co ja niby piszę kłamliwego? Coś Cię boli?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie