KONFRONTACJA Z RZECZYWISTOŚCIĄ
Niniejszy spot wyborczy jest tak nasycony prawdą i pewnością siebie, że partia, która go nakręciła na pewno nie będzie mieć nic przeciwko temu, iż został wykorzystany w powyższym filmie. W końcu to właśnie dzięki temu spotowi ów partia wygrała wybory parlamentarne w 2007 r. i pełni władzę już przez dwie kadencje! Obywatele mają prawo podziwiać jak szybko spełniają się obietnice zamieszone na spocie.
PS: Jeśli materiał, który obejrzałeś/aś nie śmieszy Cię - masz rację... Z tragedii nie wolno się śmiać.
źródło - YouTube: /watch?v=pd3_amLsj1w
Konto usunięte
2013-02-15, 23:04
Kłamliwe k🤬y.
Konto usunięte
2013-02-15, 23:12
Może i kłamliwe ale także to wina polaczków cebulaczków co wolą sobie k🤬a nogi podstawiać. Pojedź za granicę, nikt Cię tam poza ruskiem albo polakiem nie okradnie.
łgarze i oszuści, na stos z nimi...
Konto usunięte
2013-02-15, 23:23
@konto1981
Już niedługo ... (I hope)
Konto usunięte
2013-02-15, 23:36
Beria1 napisał/a:
Może i kłamliwe ale także to wina polaczków cebulaczków co wolą sobie k🤬a nogi podstawiać. Pojedź za granicę, nikt Cię tam poza ruskiem albo polakiem nie okradnie.
Kolejny pojeb, który nigdy za granicą nie był, c🤬ja wie i c🤬ja widział, ale pociśnie "polaczków" bo to teraz modne.
Konto usunięte
2013-02-15, 23:36
K*rwa nie dojrzy, że nas wyr🤬ali ostro w dupę, to jeszcze debile żeście ich jeszcze raz w 2011 roku wybrali...
Cytat:
W końcu to właśnie dzięki temu spotowi ów partia wygrała wybory parlamentarne w 2007 r.
Tutaj też możesz tego grubaska wstawić...
Roz🤬bmy ten system k🤬aaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko Gruby mówi prawdę.
podpis użytkownika
Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
też wróciłem i stwierdzam że donald ma Tole przyciołes w hcuja z rodakami pamiętamy..
Konto usunięte
2013-02-15, 23:55
Gdyby kazdy zdenerwowany na rzad Polak dal 1zl to spokojnie uzbieraloby sie z 20mln zl. Za taka sume mozna wynajac kilku profesjonalistow lub cala murzynska armie! Wystarczy tak niewiele by zrobic tak wiele

.
Mc6
2013-02-15, 23:56
a co ja miałem k🤬a zrobić? na pis głosować? z góry wiadomo było, że wygra to lub pis, to ja już wole to...
PO nie wygrało wyborów dzięki temu spotowi tylko dzięki temu że wcześniej rządził PIS
No to ja przypomnę Jarka
Jest wzorem prawdomównosci, o czym wszyscy mogli sie przekonac, gdy obiecywał/zapewniał:
1.Nie będe premierem, gdy mój brat bedzie prezydentem (jest to tzw "obietnica opóźniona" - premier dotrzymał jej dopiero 21.10.2007)
2.Nie będzie koalicji z Samoobrona
3.Nie zmienia się ordynacji wyborczej przed wyborami
4.Nie podniesiemy akcyzy na paliwo
5.3 miliony mieszkan
6.Nizsze podatki
7.Tanie panstwo i redukcja administracji
8.Marcinkiewicz - premier na cała kadencje
9.Afera billboardowa
10.Chcemy koalicji z PO
11.PO jest w koalicji z SLD
12.Nie bedzie TKMu
13.Moja teczka jest sfałszowana
14.W rzadzie nie bedzie przestepców!
15.Byli szefowie dyplomacji byli na usługach KGB
16.Wycofamy wojsko polskie z Iraku
17.Kler nie ma wpływu na polityke PiS
18.Prowadzimy polityke zagraniczna dla dobra Polski
19.Obnizymy składki na ZUS
20.Zrezygnuje z przewodniczenia PiS, jesli nie wygramy wyborów. Wdzieczny naród nadał mu w zwiazku z powyzszym przydomek "Jadosław Kłamczynski".
Prawda jest taka, że kłamstwa będą gonić kłamstwa, dopóki, dopóty każdy z nich nie nachapie się takiej kasy, że machnie ręką i powie 'w p🤬du, już mi się nie chce'