📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:50
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

VW źle stanął. Znając polskie realia powinien stanąć tak, by zablokować przejazd. Wtedy nikt by mu nie wjechał.
Tak jak kolejka w markecie. Otwierają nową kasę, w normalnych krajach ci z tyłu najpierw czekają, czy ci że środka kolejki nie zechcą przejść. U nas... jak tylko zabrzmi dzwonek wołający kasjerkę , ci ostatni już zajmują pozycję do startu, a potem wielka duma, że jest przede mną.
Bractwo i tyle.
Tak jak kolejka w markecie. Otwierają nową kasę, w normalnych krajach ci z tyłu najpierw czekają, czy ci że środka kolejki nie zechcą przejść. U nas... jak tylko zabrzmi dzwonek wołający kasjerkę , ci ostatni już zajmują pozycję do startu, a potem wielka duma, że jest przede mną.
Bractwo i tyle.

BrianGriffin napisał/a:
Na tym śląsku wiedzą, że jest coś takiego jak język polski? Żeby w dobie światłowodów dalej nie potrafili mówić...
![]()
to jest naleciałość z danego regionu ty głupi ciulu.widać że siedzisz tylko w swoim zaspermionym pierdziworku. pojedź gdzieś chłopaku, zobacz kawałek polski to może usłyszysz jak "mówią" w zakopanym, jak na kaszubach, jak nad morzem a jak na śląsku.
Magnic napisał/a:
Migacz to on miał dopiero gdy zobaczył, że gość chce wjechać w wolne miejsce. Jego wina, że nie miał ciągle migacza włączonego, nawet zanim zwolniło się miejsce. Dla każdego normalnego człowieka ten migacz mógł sobie wsadzić w dupę, bo go włączył jak już gość z kamerką był za blisko aby uznać to za cokolwiek innego jak włączanie się do ruchu.
To teraz mi odpowiedz czy jak miał włączony prawy migacz to czy wolno go było objechać z prawej.
Pytanie retoryczne. Dziękuję Dobranoc.

ja ogólnie nie mam nic do samych ślązaków, żadnego nie znam więc się nie wypowiem ale za to osobiście uważam że ta śląska gadka kojarzy mi się z analfabetyzmem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie