Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
maciuch2 2017-08-20, 23:22 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TytanowyRosomak 2017-08-20, 23:57 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kenzol 2017-08-21, 1:16 5
Zgłoś
Grzewho 2017-08-21, 6:28
Zgłoś
~Velture 2017-08-21, 8:02

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2017-08-21, 8:07 2
VW źle stanął. Znając polskie realia powinien stanąć tak, by zablokować przejazd. Wtedy nikt by mu nie wjechał.
Tak jak kolejka w markecie. Otwierają nową kasę, w normalnych krajach ci z tyłu najpierw czekają, czy ci że środka kolejki nie zechcą przejść. U nas... jak tylko zabrzmi dzwonek wołający kasjerkę , ci ostatni już zajmują pozycję do startu, a potem wielka duma, że jest przede mną.
Bractwo i tyle.
Zgłoś
Wiewór 2017-08-21, 9:08 2
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-21, 10:09 5
BrianGriffin napisał/a:

Na tym śląsku wiedzą, że jest coś takiego jak język polski? Żeby w dobie światłowodów dalej nie potrafili mówić...

to jest naleciałość z danego regionu ty głupi ciulu.widać że siedzisz tylko w swoim zaspermionym pierdziworku. pojedź gdzieś chłopaku, zobacz kawałek polski to może usłyszysz jak "mówią" w zakopanym, jak na kaszubach, jak nad morzem a jak na śląsku.
Zgłoś
tycho 2017-08-21, 10:29 1
Zgłoś
Magnic 2017-08-21, 10:37 1
Zgłoś
Wiewór 2017-08-21, 10:51
Magnic napisał/a:

Migacz to on miał dopiero gdy zobaczył, że gość chce wjechać w wolne miejsce. Jego wina, że nie miał ciągle migacza włączonego, nawet zanim zwolniło się miejsce. Dla każdego normalnego człowieka ten migacz mógł sobie wsadzić w dupę, bo go włączył jak już gość z kamerką był za blisko aby uznać to za cokolwiek innego jak włączanie się do ruchu.

To teraz mi odpowiedz czy jak miał włączony prawy migacz to czy wolno go było objechać z prawej.
Pytanie retoryczne. Dziękuję Dobranoc.
Zgłoś
Sonal 2017-08-21, 10:52
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-21, 11:08
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-21, 12:37
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-21, 12:59
ja ogólnie nie mam nic do samych ślązaków, żadnego nie znam więc się nie wypowiem ale za to osobiście uważam że ta śląska gadka kojarzy mi się z analfabetyzmem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem