Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
LuzaQ 2022-01-27, 14:45 51
Każdemu kto przyspiesza będąc wyprzedzanym powinno sie dozywotnio zabierac prawko o ile je miał wogole.
Zgłoś
Pralpunkt 2022-01-27, 14:56 7
Wyprzedzasz ty ponosisz odpowiedzialność ale ten w białym powinien prewencyjnie stracic prawko na rok za bycie k🤬sem
Zgłoś
karolkuraprezes 2022-01-27, 15:07 1
Prewencyjnie obydwu za jaja na gałęzi powiesić
Zgłoś
dejwid092 2022-01-27, 15:14 12
Obaj jebnieci i prawka do odbioru.jeden w zabudowanym przy ciukatych warunkach wyprzedza jeszcze na dodatek kosiarka do trawy bo chyba silnik 1.0 a drugi specjalnie przyspiesza bo kosiarka chce go wyprzedzić i dla niego to ujma na honorze.
Zgłoś
baronturbina 2022-01-27, 15:28 8
Pralpunkt napisał/a:

Wyprzedzasz ty ponosisz odpowiedzialność ale ten w białym powinien prewencyjnie stracic prawko na rok za bycie k🤬sem

Taki debil to dożywotnio i 5 pokolenie przód i tył.
Zgłoś
Rozjebie 2022-01-27, 17:07
A za kierownicami pewnie dwie ulane p🤬dy (albo suchoklatesy), które w normalnym wyścigu na torze lizałyby rowy reszcie zawodników
Zgłoś
ellsworth 2022-01-27, 18:05 2
LuzaQ napisał/a:

Każdemu kto przyspiesza będąc wyprzedzanym powinno sie dozywotnio zabierac prawko o ile je miał wogole.

To co dopiero powiesz o kretynie, co wyprzedza w rejonie przejścia dla pieszych i skrzyżowania!
Zgłoś
MarekJarek1 2022-01-27, 19:53 2
LuzaQ napisał/a:

Za takie coś powinna być z automatu próba zabójstwa, nawet jeśli nic by się nie stało.
Zgłoś
notak 2022-01-27, 20:27
trudno stwierdzić winę,
ponieważ PIS zrobił reformę, także przepisów ruchu drogowego i wysokości mandatów,
więc teraz nie wiadomo kto zawinił i ile będzie kosztować,
dlatego ja bym posłuchał wyborczej, co mówi żyd jeden z drugim,
michnik i urban
Zgłoś
dadar123 2022-01-27, 21:00
Dwa ruskie cepy, czyli potęga umysłu w zerowym ilorazie inteligencji na raz
Zgłoś
lolaxxdd 2022-01-28, 5:41
bo wyprzedzać trzeba ....umić pacany ,,,,,
Zgłoś
russian-roulette 2022-01-28, 10:50
LuzaQ napisał/a:

Co ty taki delikatny? Ja nigdy nie pozwalam się wyprzedzić i nadal mam prawko. Co lepsze ostatni mandat dostałem 7 lat temu bo miałem 170 na 70. Na szczęcie poza terenem zabudowanym
Zgłoś
SlimShady 2022-01-28, 11:48
Jesse.Pinkman po Twoich tytułach widać, że często nie rozumiesz filmików, które wrzucasz. Jakbyś nie miał prawka to wyprzedający nie powinien przyśpieszać.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś