Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
LuzaQ 2022-01-27, 14:45 51
Każdemu kto przyspiesza będąc wyprzedzanym powinno sie dozywotnio zabierac prawko o ile je miał wogole.
Zgłoś
Pralpunkt 2022-01-27, 14:56 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
karolkuraprezes 2022-01-27, 15:07 1
Prewencyjnie obydwu za jaja na gałęzi powiesić
Zgłoś
dejwid092 2022-01-27, 15:14 12
Obaj jebnieci i prawka do odbioru.jeden w zabudowanym przy ciukatych warunkach wyprzedza jeszcze na dodatek kosiarka do trawy bo chyba silnik 1.0 a drugi specjalnie przyspiesza bo kosiarka chce go wyprzedzić i dla niego to ujma na honorze.
Zgłoś
baronturbina 2022-01-27, 15:28 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rozjebie 2022-01-27, 17:07
Zgłoś
ellsworth 2022-01-27, 18:05 2
LuzaQ napisał/a:

Każdemu kto przyspiesza będąc wyprzedzanym powinno sie dozywotnio zabierac prawko o ile je miał wogole.

To co dopiero powiesz o kretynie, co wyprzedza w rejonie przejścia dla pieszych i skrzyżowania!
Zgłoś
MarekJarek1 2022-01-27, 19:53 2
LuzaQ napisał/a:

Za takie coś powinna być z automatu próba zabójstwa, nawet jeśli nic by się nie stało.
Zgłoś
notak 2022-01-27, 20:27
Zgłoś
dadar123 2022-01-27, 21:00
Dwa ruskie cepy, czyli potęga umysłu w zerowym ilorazie inteligencji na raz
Zgłoś
lolaxxdd 2022-01-28, 5:41
bo wyprzedzać trzeba ....umić pacany ,,,,,
Zgłoś
russian-roulette 2022-01-28, 10:50
LuzaQ napisał/a:

Co ty taki delikatny? Ja nigdy nie pozwalam się wyprzedzić i nadal mam prawko. Co lepsze ostatni mandat dostałem 7 lat temu bo miałem 170 na 70. Na szczęcie poza terenem zabudowanym
Zgłoś
SlimShady 2022-01-28, 11:48
Jesse.Pinkman po Twoich tytułach widać, że często nie rozumiesz filmików, które wrzucasz. Jakbyś nie miał prawka to wyprzedający nie powinien przyśpieszać.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem