Żaden nie chciał odpuścić i skończyło się tak jak się skończyło.
Każdemu kto przyspiesza będąc wyprzedzanym powinno sie dozywotnio zabierac prawko o ile je miał wogole.
Wyprzedzasz ty ponosisz odpowiedzialność ale ten w białym powinien prewencyjnie stracic prawko na rok za bycie k🤬sem
Prewencyjnie obydwu za jaja na gałęzi powiesić
Obaj jebnieci i prawka do odbioru.jeden w zabudowanym przy ciukatych warunkach wyprzedza jeszcze na dodatek kosiarka do trawy bo chyba silnik 1.0 a drugi specjalnie przyspiesza bo kosiarka chce go wyprzedzić i dla niego to ujma na honorze.
Pralpunkt napisał/a:
Wyprzedzasz ty ponosisz odpowiedzialność ale ten w białym powinien prewencyjnie stracic prawko na rok za bycie k🤬sem
Taki debil to dożywotnio i 5 pokolenie przód i tył.
A za kierownicami pewnie dwie ulane p🤬dy (albo suchoklatesy), które w normalnym wyścigu na torze lizałyby rowy reszcie zawodników
LuzaQ napisał/a:
Każdemu kto przyspiesza będąc wyprzedzanym powinno sie dozywotnio zabierac prawko o ile je miał wogole.
To co dopiero powiesz o kretynie, co wyprzedza w rejonie przejścia dla pieszych i skrzyżowania!
LuzaQ napisał/a:
Za takie coś powinna być z automatu próba zabójstwa, nawet jeśli nic by się nie stało.
trudno stwierdzić winę,
ponieważ PIS zrobił reformę, także przepisów ruchu drogowego i wysokości mandatów,
więc teraz nie wiadomo kto zawinił i ile będzie kosztować,
dlatego ja bym posłuchał wyborczej, co mówi żyd jeden z drugim,
michnik i urban
Dwa ruskie cepy, czyli potęga umysłu w zerowym ilorazie inteligencji na raz
bo wyprzedzać trzeba ....umić pacany ,,,,,
LuzaQ napisał/a:
Co ty taki delikatny? Ja nigdy nie pozwalam się wyprzedzić i nadal mam prawko. Co lepsze ostatni mandat dostałem 7 lat temu bo miałem 170 na 70. Na szczęcie poza terenem zabudowanym
Jesse.Pinkman po Twoich tytułach widać, że często nie rozumiesz filmików, które wrzucasz. Jakbyś nie miał prawka to wyprzedający nie powinien przyśpieszać.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.