Żaden nie chciał odpuścić i skończyło się tak jak się skończyło.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Każdemu kto przyspiesza będąc wyprzedzanym powinno sie dozywotnio zabierac prawko o ile je miał wogole.
Prewencyjnie obydwu za jaja na gałęzi powiesić
Obaj jebnieci i prawka do odbioru.jeden w zabudowanym przy ciukatych warunkach wyprzedza jeszcze na dodatek kosiarka do trawy bo chyba silnik 1.0 a drugi specjalnie przyspiesza bo kosiarka chce go wyprzedzić i dla niego to ujma na honorze.
LuzaQ napisał/a:
Każdemu kto przyspiesza będąc wyprzedzanym powinno sie dozywotnio zabierac prawko o ile je miał wogole.
To co dopiero powiesz o kretynie, co wyprzedza w rejonie przejścia dla pieszych i skrzyżowania!
LuzaQ napisał/a:
Za takie coś powinna być z automatu próba zabójstwa, nawet jeśli nic by się nie stało.
Dwa ruskie cepy, czyli potęga umysłu w zerowym ilorazie inteligencji na raz
bo wyprzedzać trzeba ....umić pacany ,,,,,
LuzaQ napisał/a:
Co ty taki delikatny? Ja nigdy nie pozwalam się wyprzedzić i nadal mam prawko. Co lepsze ostatni mandat dostałem 7 lat temu bo miałem 170 na 70. Na szczęcie poza terenem zabudowanym
Jesse.Pinkman po Twoich tytułach widać, że często nie rozumiesz filmików, które wrzucasz. Jakbyś nie miał prawka to wyprzedający nie powinien przyśpieszać.