Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
🔥 Spotkanie moherów - teraz popularne
hasfar Wczoraj 20:28 2
Henryk_Kukułka napisał/a:

Wejść na luzaku wprost pod jadące auto, to trzeba mieć naprawdę mocną psychikę - piwko dla babki

Żeby ocenić sytuację w ten sposób - ", to trzeba mieć naprawdę mocną psychikę".
Dziad z mazdy miał wieczność, żeby się zatrzymać, miał doskonałą widoczność, nawet ten busik na prawym hamował i mu nie zasłaniał.
75 lat - piękny wiek, ale teraz to raczej szachy i quizy na onecie, a nie auto.
Zgłoś
~Henryk_Kukułka Wczoraj 20:36
hasfar napisał/a:

Żeby ocenić sytuację w ten sposób - ", to trzeba mieć naprawdę mocną psychikę".
Dziad z mazdy miał wieczność, żeby się zatrzymać, miał doskonałą widoczność, nawet ten busik na prawym hamował i mu nie zasłaniał.
75 lat - piękny wiek, ale teraz to raczej szachy i quizy na onecie, a nie auto.

A kto został fizycznie poszkodowany, dziad czy baba?
Zgłoś
Sutonixxx Wczoraj 20:42 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zaczatowany Wczoraj 20:51
Kierowca debil, w tym wieku powinni mu najpierw badania zrobić i pewnie straciłby to prawko już na etapie badań. A baba kretynka lezie i nie patrzy, typowa piesza. Mam pierwszeństwo, więc mam w dupie, niech inni uważają. Poleży w szpitalu, ale i tak nie zmądrzeje.
Zgłoś
tatko Wczoraj 20:59 2
mun66 napisał/a:

jedzie samochód - widzę, że się nie zatrzymuję.
co robię? - staję czy idę śmiało na przód?
idę dalej - przepisy dają nieśmiertelność.
Najsztub nie potrącił pieszej z jego winy.
Ja rozumiem, że go nie lubisz i uważasz, że sąd powinien wydać wyrok zgodny z twoją nienawiścią, ale to tak nie działa.

Bez prawka, przeglądu i zdaje się bez ubezpieczenia. Ale niewinny...
Zgłoś
Robertuss Wczoraj 21:27
Według mnie punktacja za styl 10 pkt za lot 6pkt lądowanie 10pkt
Zgłoś
louzd1 Wczoraj 21:33 1
pieszy ma pierwszeństwo na pasach ale to fizyka ma ostatnie słowo
Zgłoś
mun66 Wczoraj 21:34
tatko napisał/a:

Bez prawka, przeglądu i zdaje się bez ubezpieczenia. Ale niewinny...

Prawko zgodnie z prawem miał, a nawet gdyby nie miał, to jest na to osobny paragraf. Nie ma to nic wspólnego z potrąceniem.
Ja mam tego kolesia gdzieś, ale nie znoszę kiedy ustawia się wyroki pod konkretną osobę na podstawie sympatii albo nienawiści.
Zgłoś
kigenPL Wczoraj 21:40 1
Możliwe, że kobieta była w martwym punkcie. Częsciowo nie cały czas pewnie ale jednak.
Zgłoś
djpaolo11 Wczoraj 22:21 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
GarySeinfield Wczoraj 22:24 1
Zgłoś
Pitok Wczoraj 22:29
Jak dla mnie to wymuszenie ze strony pieszej... Tylko nie wiem czy prawo jazdy zostało zatrzymane z automatu za wiek, czy też za późną reakcję.
Zgłoś
Apages 60 minut temu 1
Niedawno pisałam,dość obszernie,o wykorzystywaniu przez pieszych przysługującego im pierwszeństwa na pasach-ten film to tylko C.B.D.O.!😁
Zgłoś
Andrzej91 19 minut temu
Starość nie radość xD
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem