Przyjaciele z middle school...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
Świat jest mały. A swoją drogą to nie wiem po co się zastanawiała co się z nim stało po szkole. W końcu kolo jest czarny więc wiadomo było gdzie skończy.
Zwyczajnie przypomniala mu o szkole.Zalamal sie.Myslal, ze wywinie sie odsiadka a tu mu przypomniala najgorsze chwile jego zycia czyli podstawowke.
To żaden wybitny zbieg okoliczności, przez 20 lat zerówki też byście sporo przyszłych sędziów poznali.
powiedziała mu że jest od niego mądrzejsza bo przynajmniej skończyła pierwszą liceum i się chłop załamał
To jest rasizm. To jest szykanwanie czarnego czlowieka. Bo od razu stereotypowo ze czarny jest zlodziej i przestpeca a biala kobieta jest sedzia.
Przeciez moglobybyc na odwrot nie ?
Przeciez moglobybyc na odwrot nie ?
Biała pani sędzia, czarny przestępca - wszystko na swoim miejscu.
Mogę się uśmiechnąć i scrolować dalej z przyjemnością.
Mogę się uśmiechnąć i scrolować dalej z przyjemnością.
Wiecie czego murzyn tak jęczy? Bo będzie miał mistrial i prawdopodobnie nie odsiedzi ani dnia wyroku...
Co za shit. Sąd to nie jest prywatny folwark sędziego, za gadanie takich rzeczy sędzia powinien być wykopany na zbity pysk z wykonywania zawodu nie wspominając już o tym, że takie zachowanie to podstawa do przekazania postępowania do innego składu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie