- Jak nazywa się spotkanie mężczyzn z wyjątkowo małymi penisami?
- Zlot fanów BMW.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-11-20, 0:10
Pierwszy kawał BongMana który mnie rozbawił. Trzymaj tak dalej.
LubiePlacki84 napisał/a:
Czyżby bongusia nie było stać na bmke?
Albo właśnie sobie kupił i opisuje swoje doświadczenia.
a tam się czepiliście, w końcu dobry sucharrr Bongusia xD poza tym większość beemek na naszych rodzimych drogach nie przekracza wartością 20 tys więc nie jest to jakiś luksus na który nie stać typowego wieśniaka ; )
eee tam Bmw 850 i powiedz mi że wieśniak taką jeździ ale suchar na poziomie master
konto usunięte
2013-11-20, 1:42
jeżdżę bmw 1,6 w gazie i tak, jest to e36 (na dodatek w wersji compact)
bring it on. czekam na zacny ból dupy.
Większość "wypasionych Beemek" jakie jeżdzą po polskich drogach to wytwory poprzedniego stulecia a ceną nie zbliżają się nawet do Fiata Pandy z salonu, więc jazda takim wynalazkiem to żaden szpan, można tym co najwyżej poderwać jakąś blacharę na potupajce na remizie (i to też niezbyt ogarniętą). Szpan to jest kupić nową Beemkę z salonu a jeszcze większy - oddać ją do licencjonowanego tunera, a nie E36 1.6 + lpg, naklejki "Pioonier", plastikowe spojlery, światełka "leksusy" i chińskie felgi z allegro
@up są w Polsce e36 w idealnym stanie, ale w rękach pasjonatów a nie chłopaków spod remizy. Najmocniejszym silnikiem w e36 jest 2.8 193KM, oczywiście oprocz wersji M, która wystepowała z silnikiem 3.0 i 3.2
konto usunięte
2013-11-20, 15:31
Hejty na BMW to zawsze = piwko. Brawo BongMan, przez to masz u mnie +10, mimo że żarty suche.