- Jak nazywa się spotkanie mężczyzn z wyjątkowo małymi penisami?
- Zlot fanów BMW.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czyżby bongusia nie było stać na bmke?
konto usunięte
2013-11-19, 19:16
Hm.. Hm.. Wszystko by się zgadzało jeśli przypomnieć sobie kawał o bongusiu i krasnoludkach

przyznaj się masz BMW
konto usunięte
2013-11-19, 19:21
bmw jest dla dwóch typów ludzi: a) dla doceniających marke i pragnących jeździć z klasą
oraz b) dla wieśniaków z małymi siusiakami którzy myślą że w bmw są zajebiści i jest szpan we wsi
moja opinia jako neutralnego posiadacza pojazdów różnych marek
Dodajmy "1.6 w gazie po tuningu".
zescie sie uparli na to BMW, a to takie zajebiste samochody, powiedzialbym ze jedne z najlepszych ktore mozna kupic za rozsadna kase (oczywiscie mowie o uzywkach), teraz bmw zaczyna tracic charakter
Zaczyna tracić bo są 2 typy ludzi
A) Wieśniaki
B) Ci którzy cisną wieśniaków
konto usunięte
2013-11-19, 20:40
@up
C) Ci którzy nie mają BMW i cisną po tych co mają BMW bo tak naprawdę chcieli by mieć BMW
BongMan napisał/a:
- Jak nazywa się spotkanie mężczyzn z wyjątkowo małymi penisami?
- Impreza u BongMana.
Muzz
2013-11-19, 20:46
bmw powinno się pisać z małych liter - w końcu to niemieckie
konto usunięte
2013-11-19, 22:53
mam małego wacka bo mam bmw, fajnie
konto usunięte
2013-11-19, 23:57
BMW to dobre samochody, chociaż mają zajebistego pecha do właścicieli. Mówię to ja, miłośnik japońskiej motoryzacji.
jak zrobić sałatkę z buraków ?
-wrzucić granat do BMW