Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiele bym oddał, żeby móc zrobić takie foty.
Trzecia jest przezajebista!
konto usunięte
2013-07-06, 17:21
7 wrota do nieba i brama do piekieł.
Ogólnie fantastycznie by było cos takiego na żywo zobaczyć
LINK
LINK
LINK
LINK
LINK
LINK
LINK
LINK
{URL=https://www.google.pl/search?tbm=isch&tbs=simg%3ACAQSCQl4IOSuNOXMzA&q=volcano%2Band%2Blightning&ei=ETbYUafaOZDOswbRkYGoAg&ved=0CAYQhxw&biw=1366&bih=622]LINK[/URL]
LINK
LINK
LINK
konto usunięte
2013-07-06, 17:32
Bóg testuje nowy system neutralizacji poszczególnych zaklęć, tutaj mamy pokaz jak Ziemia absorbuje Zaklęcia Grzmotu. Każdy początkujący czarownik to wie.
konto usunięte
2013-07-06, 19:20
Wiecie co, powiem Wam szczerze...chciałbym, aby już nastała apokalipsa/koniec świata itp. i aby takie widoki były niemal wszędzie. Pieprzyć to mizerne życie i ludzi. Byłbym bardzo kontent, gdyby dziś takie chmury i błyskawice ogarnęły cały świat.
konto usunięte
2013-07-06, 19:32
Wulkany i pioruny są zajebiste
Bednara113 napisał/a:
Wulkany i pioruny są zajebiste
ale dziki i sarny bardziej
konto usunięte
2013-07-06, 20:08
dobry ma aparat ta matka natura
Błyskawice to nie rzadkość przy czynnych wulkanach. Wyrzucany pył elektryzuje się dając lokalne, małe przeskoki iskier. Przy dużym zbliżeniu widoczne są jak wielkie, atmosferyczne wyładowania. A co do zdjęć to pierwsza klasa
konto usunięte
2013-07-06, 20:44
Piękne

2 z komentarza ląduje na tapecie
Pener, r🤬ajmy się jak sarny w agrestach. Wygrzebałbym Ci trufla.
podobny widok mam rano w kiblu po wcześniejszym spożyciu vódki , ostrej pizzy z chili + tabasco ew. ostrym kebabem i paru piw!