Przechadzam się ostatnio po peronie aż tu nagle podchodzi do mnie stara brzydka cyganka:
- Przepowiem panu przyszłość za 10 zł...
- Chyba cię poj🤬o ty stara p🤬do!
- Skończysz w piekle!
Poszedłem dalej i kombinuję "Hmmm, albo ta stara cyganka zna się na rzeczy, albo jest bardzo spostrzegawcza i zauważyła ze trzymam bilet do Sosnowca.
S................6
2015-08-10, 20:43
bez sensu rozkmina bo za darmo by nie wrozyla - wiec musiala zobaczyc bilet do sosnowca. Jesli faktycznie zobaczyla bilet do sosnowca to nawet stara i brzydka cyganka, nie chcialaby z Toba rozmawiac...
Jedźcie, k🤬a, do Bytomia, to zobaczycie jak wygląda patolnia i menelnia spotykana na każdej ulicy...
m................0
2015-08-10, 20:58
@up dobór miasta przypadkowy, raczej bardziej pod publiczkę, bez urazy rycerze sosnowego stołu
W sumie, to byla wrozba za darmo, wyj🤬es brudaske.
po prostu zaj🤬a Ci go, ale gdy zobaczyła dokąd on jest wrzuciła z powrotem na miejsce.
Przepowiedziała ci za darmo:D
G................u
2015-08-11, 12:20
Na dworcu na peronie
Wisi legia na Kondomie
W Sosnowcu już dawno piekło zamarzło
podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.
2015-08-11, 13:07
Za pojazd po sosnowsi zawsze piwo!
m................9
2015-08-11, 20:12
oddaj jej dyche w takim razie
ooooo, co to to k🤬a nie. nie ma 'nie brzydkich cyganek', więc po jaki c🤬j napisałeś 'stara brzydka' ? przecież to tak oczywiste.