Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Spotkanie z wodzem
szczerkos • 2012-08-21, 2:24
z 9gag, ale nie mogłem się powstrzymać, spójrzcie jakie zadowolenie w oczach owych pań z okazji spotkania z Wielkim Wodzem

A tak serio to zdrowo mają tam przej🤬e, sk🤬iałe komuchy oby gnili w piekle.
Zgłoś
nisanosa 2012-08-21, 3:36 3
Pewnie skazał je na pracę w kopalni, bo się nie uśmiechnęły do zdjęcia.
Zgłoś
Shymeq 2012-08-21, 6:05 1
Babka założyła za długie spodnie po dziadku i za kare wszyscy pojechali do pieca.
Zgłoś
W................j 2012-08-21, 7:03 9
Ten obrazek był już na wielu stronach ale ja nie o tym. Na jednej z nich był mniej więcej taki komentarz:

"Oni maja już tak wyprane mózgi, że na tym zdjęciu mogą rzeczywiście płakać ze szczęścia"

I to jest chore.
Zgłoś
d................Z 2012-08-21, 8:15
Wodz trzyma na rekach misia koale!
Zgłoś
Janusz~ 2012-08-21, 8:28 1
Ciekawe czy tak jak tatuś przep🤬la kasę na najdroższe szampany i koniaki

podpis użytkownika

No jak Pan Jezus powiedział?
Zgłoś
H................3 2012-08-21, 8:33 17
Podobno przed egzekucją lubił robić sobie zdjęcie ze straconymi.
Zgłoś
Galazka 2012-08-21, 9:37
Czlowieku jakie to jest glupie XXw a dalej boja sie przedstawic tej p🤬lonej wladzy...
Na pewno jest tam kilku set którzy wiedza jak zycie powinno wygladac i jak zyja w innych krajach.

podpis użytkownika

Jestem alkoholikiem!
Zgłoś
d................a 2012-08-21, 11:04
W biednych krajach używa się dużo niebieskiej farby.
Zgłoś
szczerkos 2012-08-21, 11:12 2
ヽ(°▽、°)ノ napisał/a:

Ten obrazek był już na wielu stronach ale ja nie o tym. Na jednej z nich był mniej więcej taki komentarz:

"Oni maja już tak wyprane mózgi, że na tym zdjęciu mogą rzeczywiście płakać ze szczęścia"

I to jest chore.

I z tym się zgadzam, tzn. jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, że można aż tak sfiksować, ale przez tyle lat tego p🤬lenia (w tv bodajże trzy kanały, czy jakoś tak, gdzie na jednym ciągle leci co robi kochany wódz) faktycznie mogli joba dostać.
Zgłoś
przemolob 2012-08-21, 11:25
To nie komuna tylko dyktatura, a to różnica.
Zgłoś
w................r 2012-08-21, 11:30 1
@przemolob

jaka dyktatura!? czy w dyktaturze ludzie płaczą po dyktatorze kiedy ten umrze!?
Zgłoś
BongMan 2012-08-21, 11:57 2
Pewnie za kadrem stoi oddział z wycelowanymi w nich karabinami. K🤬a co za poj🤬y kraj. I wy na Polskę narzekacie...

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
o................s 2012-08-21, 12:30 53
@up

Co to jest k🤬a za argument? Jakby w innym kraju ucinali k🤬sa z jajami za szczanie pod drzewem a w Polsce tylko jaja to mielibyśmy się cieszyć?
Zgłoś
zajetynick 2012-08-21, 12:33 2
wormarder i reszta paki, ale p🤬licie. Jakie wyprane mózgi ? Jakie płacze po wodzu ? Nie słyszeliście, że wyłapywali ludzi z tłumu jak ktoś nie płakał lub robił to ze zbyt małym entuzjazmem i do obozów lub kulka w łeb ?
Wy z pewnością obalilibyście dyktatora... z pewnością.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie