z 9gag, ale nie mogłem się powstrzymać, spójrzcie jakie zadowolenie w oczach owych pań z okazji spotkania z Wielkim Wodzem
A tak serio to zdrowo mają tam przej🤬e, sk🤬iałe komuchy oby gnili w piekle.
Pewnie skazał je na pracę w kopalni, bo się nie uśmiechnęły do zdjęcia.
Babka założyła za długie spodnie po dziadku i za kare wszyscy pojechali do pieca.
W................j
2012-08-21, 7:03
Ten obrazek był już na wielu stronach ale ja nie o tym. Na jednej z nich był mniej więcej taki komentarz:
"Oni maja już tak wyprane mózgi, że na tym zdjęciu mogą rzeczywiście płakać ze szczęścia"
I to jest chore.
d................Z
2012-08-21, 8:15
Wodz trzyma na rekach misia koale!
Ciekawe czy tak jak tatuś przep🤬la kasę na najdroższe szampany i koniaki
H................3
2012-08-21, 8:33
Podobno przed egzekucją lubił robić sobie zdjęcie ze straconymi.
Czlowieku jakie to jest glupie XXw a dalej boja sie przedstawic tej p🤬lonej wladzy...
Na pewno jest tam kilku set którzy wiedza jak zycie powinno wygladac i jak zyja w innych krajach.
podpis użytkownika
Jestem alkoholikiem!
d................a
2012-08-21, 11:04
W biednych krajach używa się dużo niebieskiej farby.
ヽ(°▽、°)ノ napisał/a:
Ten obrazek był już na wielu stronach ale ja nie o tym. Na jednej z nich był mniej więcej taki komentarz:
"Oni maja już tak wyprane mózgi, że na tym zdjęciu mogą rzeczywiście płakać ze szczęścia"
I to jest chore.
I z tym się zgadzam, tzn. jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, że można aż tak sfiksować, ale przez tyle lat tego p🤬lenia (w tv bodajże trzy kanały, czy jakoś tak, gdzie na jednym ciągle leci co robi kochany wódz) faktycznie mogli joba dostać.
To nie komuna tylko dyktatura, a to różnica.
w................r
2012-08-21, 11:30
@przemolob
jaka dyktatura!? czy w dyktaturze ludzie płaczą po dyktatorze kiedy ten umrze!?
Pewnie za kadrem stoi oddział z wycelowanymi w nich karabinami. K🤬a co za poj🤬y kraj. I wy na Polskę narzekacie...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
o................s
2012-08-21, 12:30
@up
Co to jest k🤬a za argument? Jakby w innym kraju ucinali k🤬sa z jajami za szczanie pod drzewem a w Polsce tylko jaja to mielibyśmy się cieszyć?
wormarder i reszta paki, ale p🤬licie. Jakie wyprane mózgi ? Jakie płacze po wodzu ? Nie słyszeliście, że wyłapywali ludzi z tłumu jak ktoś nie płakał lub robił to ze zbyt małym entuzjazmem i do obozów lub kulka w łeb ?
Wy z pewnością obalilibyście dyktatora... z pewnością.