Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
Jarek_Wielki 2025-05-18, 16:18 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Klasyk50 2025-05-18, 16:53 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
subik 2025-05-18, 17:31 2
Normalnie nie ma prawa spaść, są dodatkowe zabezpieczenia, nie ma bata by spadło.
Zgłoś
Gr0mTom 2025-05-18, 17:50 1
Zgłoś
wór 2025-05-18, 18:17 1
Zgłoś
Lampard92 2025-05-18, 19:43 1
Serio zdążało mi się wchodzić pod podnośniki ale zawsze odczuwałem mega dyskomfort za każdym razem... To są urządzenia które mogą zawsze ulec awaria i doprowadzić do tragedii. Powinno się podstawiać jakieś wysokie koziołki pod auto w celu dodatkowego zabezpieczenia. Jak osobiście wchodziłem to zawsze o tym myślałem właśnie że jakby jeblo to nie na mnie. Ale nigdy nie widziałem, żeby ktoś to praktykował i wgl posiadał takie wysokie koziołki. Powinien to być wymóg bhp do pracy pod podnośnikiem.
Zgłoś
Nemrod90 2025-05-18, 21:19
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-05-18, 21:46
I wyszedł z kabinki cały?
Zgłoś
Lampard92 2025-05-18, 23:17 1
Zgłoś
Jahdas 2025-05-19, 5:08
@elajza15: Witamy w mechanice.
Zgłoś
subik 2025-05-19, 10:23
Zgłoś
Atlasss 2025-05-19, 10:33
Czy ja dobrze widziałem że w aucie ktoś siedział??
Zgłoś
Nemrod90 2025-05-19, 21:16
Lampard92 napisał/a:

Mogły by być na kółkach po prostu regulowane.
Nie muszą być w cale ciężkie samochódy nie są mega ciężkie.
Byłeś kiedyś pod podnośnikiem? Widziałeś jak się blokuję? Jeśli nie to zapraszam pod podnośnik to się przekonasz o czym mówię. Oczywiście, że są projektowane żeby wytrzymać dużo cięższe ciężary ale mimo wszystko wypadki się zdarzają

Byłem pod podnośnikiem tysiące razy, w naszej rodzinnej firmie posiadamy dwa podnośniki dwukolumnowe, więc powiedzmy, że coś tam o nich wiem. Wcześniej mieliśmy śrubowe i uważam je za najbezpieczniejsze, obecnie hydrauliczne z systemem linek stalowych i zabezpieczeniami w formie takich solidnych zapadek.
Zgłoś
matikesi 2025-05-20, 7:15
Pod widłami w wózku widłowym nie można stać a to dopuszczone jest i to z autem nad głowa...
Zgłoś
Jentker85 2025-05-21, 6:41
Tak to bywa jak sie robi na Chińskich podnośnikach. Łapy nie miały zabezpieczeń utrzymujących stałą pozycje .
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem