Coś puści, coś strzeli i zostajesz wafelkiem pod kufel...

Jak można robić pod autem na podnośniku???
Kiedyś były tutaj filmy takich co na podnośnik brali aby dopiero koła zacząć odkręcać z bardzo ciekawymi dla nas rezultatami.
Jak można robić pod autem na podnośniku???

Kiedyś były tutaj filmy takich co na podnośnik brali aby dopiero koła zacząć odkręcać z bardzo ciekawymi dla nas rezultatami.
sadol.pl/na-warsztacie-vt522895.htm

Wiem, widać, że łapa wylazła i przeważyło, ale chodzi o sam fakt, przebywania pod czymś, co może w każdej chwili spaść samo z siebie....
Ale jak myślisz, po co są te podnośniki? Chyba do naprawy samochodów od spodu, czy do ozdoby?
Jeśli robi się wszystko tak jak powinno, nie ma prawa nic spaść...

Ale jak myślisz, po co są te podnośniki, chyba do naprawy samochodów od spodu...
Ale jak myślisz, po co są te podnośniki, chyba do naprawy samochodów od spodu...
Na prawdę????
A byłam święcie przekonana, że podnośniki są po to, by naprawiać samochody od boku.....
Na prawdę????
A byłam święcie przekonana, że podnośniki są po to, by naprawiać samochody od boku.....
Do naprawy od boku są inne...
Na prawdę????
Czytając twoje wypociny, to wynika z tego, że rzeczywiście tak uważasz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie