Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
cedrikk 2025-04-30, 20:20 9
Aż przypomnialo się WKU ...... z takich ciekawostek podczas nagonki anty-rzymianskiej w PRL , sprawdzali kto w woju jest obrzezany.

Edit. Mówię o oficerach
Zgłoś
Wojowniczka 2025-04-30, 20:21 1
Sprawdzają czy nie gieje
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-04-30, 20:24 11
Ajajaj, to hinduski spec od zmacania jaj😲
Zgłoś
JoSeed 2025-04-30, 20:28 12
A może jakiś spec się wypowie, co badacz ma na celu?
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-04-30, 20:37 24
JoSeed napisał/a:

Ja się nie znam, ale jak na moje to powinien jeszcze posmakować.
Zgłoś
Marek695454 2025-04-30, 20:50
Miękkie pisiorki
Zgłoś
joti 2025-04-30, 20:50 38
JoSeed napisał/a:

Ja co prawda w kraju bydlęcego główna nigdy nie byłem, ale poznałem tą "kulture" gdy byłem robolem w UK, więc się domyślam o co chodzi. U nich wartościuje się ludzi na podstawie wielkości przyrodzenia, szczególnie wojownik musi mieć wielkie, a na filmie to chyba jakaś elitarna jednostka, bo są wysportowani, wiec nie ma tam miejsca do ludzi gorszych, czyli z małym ptakiem.
Kobiety mają tam gorzej, są publicznie wyśmiewane przy każdej okazji jeśli mają małe piersi, w szkole, w pracy, na ulicy, w rodzinie. Dla nich taka kobieta to śmieć.
Zgłoś
JoSeed 2025-04-30, 21:00 1
joti napisał/a:

Ja co prawda w kraju bydlęcego główna nigdy nie byłem, ale poznałem tą "kulture" gdy byłem robolem w UK, więc się domyślam o co chodzi. U nich wartościuje się ludzi na podstawie wielkości przyrodzenia, szczególnie wojownik musi mieć wielkie, a na filmie to chyba jakaś elitarna jednostka, bo są wysportowani, wiec nie ma tam miejsca do ludzi gorszych, czyli z małym ptakiem.
Kobiety mają tam gorzej, są publicznie wyśmiewane przy każdej okazji jeśli mają małe piersi, w szkole, w pracy, na ulicy, w rodzinie. Dla nich taka kobieta to śmieć.

A jeśli nie ma małych?
Zgłoś
joti 2025-04-30, 21:05 15
JoSeed napisał/a:

A jeśli nie ma małych?

To będzie jej łatwiej, ale nie będzie boginią. Kobieta u nich jest znacznie niżej pozycjonowana w społeczeństwie, niż mężczyźni. W UK zdarza się że policjantkami są hinduski urodzone już w UK. Nie są one wysyłane na interwencje do domów Hindusów, bo gdyby wydała polecenie, skuła albo nałożyła grzywne na mężczyznę Hindusa to byłby to zamach na jego honor.
Zgłoś
MDR 2025-04-30, 21:06 6
Jak dla mnie to gościu sprawdza czy któryś nie wystaje przed szereg...
Zgłoś
JoSeed 2025-04-30, 21:09 3
joti napisał/a:

To będzie jej łatwiej, ale nie będzie boginią. Kobieta u nich jest znacznie niżej pozycjonowana w społeczeństwie, niż mężczyźni. W UK zdarza się że policjantkami są hinduski urodzone już w UK. Nie są one wysyłane na interwencje do domów Hindusów, bo gdyby wydała polecenie, skuła albo nałożyła grzywne na mężczyznę Hindusa to byłby to zamach na jego honor.

Poniżej krytyki :]
Zgłoś
Angevil 2025-04-30, 21:58 16
Aż się AI zmęczyło pod koniec generowania tego fejura dla pogłówków z sadola

podpis użytkownika

I tak to jest.
Zgłoś
lokal.szczecin 2025-04-30, 23:10
pronth lubi to
Zgłoś
widez2 2025-04-30, 23:16 4
JoSeed napisał/a:

My guess: przepuklina . Jak ci bebechy wychodzą przez dziurę w otrzewnej przy większym wysiłku to raczej nie nadajesz się do służby wojskowej. W krajach cywilizacji łacińskiej to jest sprawdzane na komisjach lekarskich, ale najwyraźniej co kraj to obyczaj. Per saldo pewnie taniej wychodzi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie