bo z sadola nauczyłem się jaki jest związek pomiędzy szczelnością opakowania a siłą wybuchu.
[ Dodano: 2025-03-09, 17:21 ]
ps.
@Kogucik_Bałamucik

Autorem oryginalnej wypowiedzi był Sofokles. Masz dowód:
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów
~Sofokles

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Jak pojedziecie autostradą A1 to po drodze są reklamy jakiegoś katozjeba, żeby kupować " cudowny medalik". Ma on chronić przed właściwie wszystkim. To może taniej wyjdzie kupować takie kawałki złomu niż się zbroić? Jak sądzicie? ;p
Pewnie. Tylko kup ich wystarczająco dużo, żeby dało się nimi nabić strzelbę.

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
@Kogucik_Bałamucik
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów
~Sofokles
To akurat prawda spośród wielu wypowiedzi Lema, ta nigdy nie zaistniała najbardziej.
Ale i tak królem zmyslonych cytatów jest Einstein. Ten to nawet namawiał do głosowania na Jamalę Harris.
@Kogucik_Bałamucik
~Sofokles
Coś chyba Ci się pokićkało.
Był taki cytat, ale on jest przypisywany Mikołajowi Kopernikowi.
Ktoś w internecie pisał, że to sprawdzona informacja i się pokrywa z prawdą.
Coś chyba Ci się pokićkało.
Był taki cytat, ale on jest przypisywany Mikołajowi Kopernikowi.
Ktoś w internecie pisał, że to sprawdzona informacja i się pokrywa z prawdą.
Ja podałem dowód, kolego.
Czarno na białym.

podpis użytkownika
Ja podałem dowód, kolego.
Czarno na białym.
Chyba mi się monitor sp🤬olił, bo widzę u mnie białe pismo na czarnym tle.

Chyba mi się monitor sp🤬olił, bo widzę u mnie białe pismo na czarnym tle.
Żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne.
(inny klasyk)