"Czas to pieniądz" - pomyślał cwaniaczek i postanowił zaoszczędzić chwil parę, grając na nerwach innym uczestnikom ruchu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:57
Każdy pluje jadem że kierowca focusa cwaniak itd, ale że osobnik u którego była kamera w samochodzie, kierowca passata przed nim na podwójnej ciągłej wyprzedzili niebieskiego mercedesa to cichosza
@Kr3cik666
Widać że prawka nie masz. Kierowcy ciężarówek i osobówek mają takie same prawa. Dodatkowo zagraża bezpieczeństwu ruchu bo z pasa do skrętu w lewo wciska się między tych jadących na wprost.
Widać że prawka nie masz. Kierowcy ciężarówek i osobówek mają takie same prawa. Dodatkowo zagraża bezpieczeństwu ruchu bo z pasa do skrętu w lewo wciska się między tych jadących na wprost.
Sympatyczny filmik - jestem na drodze legalistą i wiele razy ciśnienie mi skacze.
powinni wprowadzic za cwaniactwo mandat 20 pkt karnych i 50% wartosci auta jezeli ma ponizej 3 lat i 100% wartosci auta jezeli ma powyzej 3 lat
ciekawe czy wtedy by sie cffaniaczki znalazly
ciekawe czy wtedy by sie cffaniaczki znalazly
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie