Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Sprawiedliwy wyrok
ciepson • 2021-06-26, 15:44
Rozmowa przed werdyktem w sprawie Chauvina:
- Krótki wyrok tylko wk🤬i czarnych, więc dostanie 22,5 roku. - mówi sędzia.
- Brzmi nieźle, ale jaki tu sens? - pyta prokurator.
- Zobaczysz.

Po ogłoszeniu wyroku z sali padają pytania:
- Po co mu te pół roku?

Po rozprawie rozbawiony sędzia zwraca się do prokuratora:
- Każdy pyta dlaczego Derek dostał pół roku a zapominają, że ma jeszcze 22 lata odsiadki.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mygyry 2021-06-26, 16:08 91
Chyba pierwszy przypadek, gdy ktoś idzie do więzienia za to, że agresywnemu naćpanemu murzynowi serce stanęło.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2021-06-26, 17:05 17
Chyba tylko ciebie, gimbusów i sędziego rozbawił ten "kawał".
Zgłoś
Heliar 2021-06-26, 22:29 1
I gdzie tu sprawiedliwość?
Zgłoś
mygyry 2021-06-26, 22:35 25
Heliar napisał/a:

I gdzie tu sprawiedliwość?

W śmierci floyda
Zgłoś
WieprzowinkadlaMuslimka 2021-06-26, 22:37 5
Jak tylko dowiem się gdzie siedzi wyślę mu piwo!!!!
Zgłoś
Strielok1 2021-06-26, 23:21 1
Zapomnieliście że już wakacje?
Zgłoś
Alpin 2021-06-26, 23:34
Pół roku to 6 miesięcy.... Poleciales jak Twoja stara po testy na ciąże po ostatniej imprezie
Zgłoś
jeden4sty 2021-06-26, 23:43 2
Z jednej strony to się brzydzę rasizmem, z drugiej cieszę się, że tak mało Polaków za granicami spotykam, większości to nie stać - wiadomo, ale część to się boi spotkać murzyna, bo przecież w twarz to już będzie ciężej być takim prawilniaczkiem...

Dopóki nie znałem sadistica wiedziałem, że większość ludzi to idioci, a jak już poznałem to się w tym utwierdziłem. Pozdro
Zgłoś
parolpl 2021-06-26, 23:50 24
@jeden4sty
Oho, pasjonat czarnych knag.

A propo, wole unikać murzynów by nie dostać po kryjomu kosy w żebra.
Zgłoś
KrólikBugs 2021-06-26, 23:58 7
jeden4sty napisał/a:

Z jednej strony to się brzydzę rasizmem, z drugiej cieszę się, że tak mało Polaków za granicami spotykam, większości to nie stać - wiadomo, ale część to się boi spotkać murzyna, bo przecież w twarz to już będzie ciężej być takim prawilniaczkiem...
Dopóki nie znałem sadistica wiedziałem, że większość ludzi to idioci, a jak już poznałem to się w tym utwierdziłem. Pozdro

Zgłoś
ritu4l 2021-06-27, 0:02 24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
marcino_zly 2021-06-27, 1:42 15
jeden4sty napisał/a:

Poszoł won pajacu!
Zgłoś
Daniel01 2021-06-27, 2:00 6
TERAZ BIALI powinni wyjść na ulice !!!!!!!!!!!!!!!! i robić za Chauvina rozp🤬uchę w slamsach!!!!!
Zgłoś
flouxx 2021-06-27, 2:16 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem